Zvezda - Avramovski srećan zbog gola, Gogić zbog kapitenske trake...

Autor: Beta Beta
ponedeljak 28.07.2014.
22:05
Izvor: Beta

Posle pobede fudbalera Crvene zvezde nad ekipom Krškog, više je razloga za zadovoljstvo u redovima šampiona Srbije.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Novi fudbaler Crvene zvezde i strelac prvog gola na pripremnoj utakmici za novu sezonu protiv Krškog Daniel Avramovski rekao je danas da je srećan zbog pogotka i dodao da želi da pruži još bolje partije.

"Srećan sam zbog gola, želim tako da nastavim, drago mi je, ali na jednoj utakmici se ne postaje igrač, već želim da napredujem iz meča u meč. Nije bilo mnogo treme, možda samo malo one pozitivne", rekao je Avramovski novinarima u Sloveniji.

Crvena zvezda pobedila je danas u pripremnoj utakmici slovenačkog drugoligaška Krško sa 2:0, a strelci su bili Avramovski i Darko Lazić.

Crveno-beli nastupili su kombinovanom sastavu, a kapitensku traku nosio je Goran Gogić, koji je zahvalio treneru Nenadu Lalatoviću na ukazanom poverenju.

"Velika je čast nositi kapitensku traku u Zvezdi. To je velika obaveza i želim da iskoristim svoju šansu na idućim utakmicama. Ovo je bila dobra provera za sve nas, koji smo imali manju minutažu. Pobedili smo sa 2:0, ali imali smo još nekoliko sjajnih prilika koje morali da iskoristimo", rekao je Gogić.

Mladi fudbaler Zvezde, Nemanja Ahčin, rekao je da jedva čeka početak nove sezone Super lige Srbije.

"Ovo je bila odlična provera posebno za nas mlađe. Moglo je još bolje, ali sam sve u svemu zadovoljan. Jedva čekam kraj prirpema i početak prvenstva", kazao je Ahčin.

Poslednju pripremnu utakmicu u Sloveniji Crvena zvezda odigraće sutra od 18.30 u Ptuju protiv Hanovera

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke