Zvezda 'pikirala' dva krila, prvo stiže do petka?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.01.2019.
09:19
Izvor: Sportske.net

Kontakti su uspostavljeni, realizacija transfera zavisiće i od odlazaka.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Dok stručni štab i fudbaleri Crvene zvezde borave na Kipru i pripremaju se za prolećni deo sezone, klupsko rukovodstvo radi na angažovanju novih pojačanja.

Juče je stigao napadač Stefan Krstevski (21) koji će odmah biti prosleđen na pozajmicu u Grafičar, a u sredu se pregovaralo sa još jednim igračem koji je stasavao u Super ligi.

Pisalo se prethodnih dana, Crvena zvezda je odlučna u nameri da angažuje najboljeg strelca lige Aleksu Vukanovića i posao bi mogao da bude završen do kraja radne nedelje, potvrdio je igrač u izjavi "Žurnalu".

"Do petka će sve biti poznato. I dalje su u igri Crvena zvezda, Lozana i Kinezi, ostaje da dogovorim pojedinosti sa Markom Miškovićem i onda definitivno odlučim", rekao je Vukanović.

Krilni fudbaler Napretka nije jedina meta crveno-belih na toj poziciji. Razlika je samo što se u igri nalazi momak koji deluje kraj desne aut linije, za razliku od Vukanovića koji se bolje snalazi na levoj strani.

Čelnici Crvene zvezde uspostavili su ove zime kontakt sa ljudima koji brinu o karijeri bivšeg fudbalera lučanske Mladosti Saše Jovanovića (27), trenutno igrača španskog drugoligaša Kordobe!

U pitanju je momak koji je i pre pet šest godina bio zanimljiv crveno-belima ali se tada smatralo da je konkurencija prejaka i da nema razloga gomilati igrače.

Slična je situacija i sada, pa će zbog toga Jovanovićev transfer zavisiti od eventualnih odlazaka (El Fardu Ben, Džonatan Kafu, Slaboljub Srnić).

Saša Jovanović sa Kordobom ima ugovor do leta 2020. godine, ali u španskom drugoligašu ne bi previše zatezali oko obeštećenja zbog toga što se klub nalazi u finansijskim problemima i voljan je da smanji izdatke prodajom stranaca.

Brzonogi Lazarevčanin je u godinama koje mu dozvoljavaju da se povratkom u srpski fudbal i eventualnim dobrim igrama u Zvezdi još jednom izbori za unosan transfer u inostranstvo, pa bi tako transfer bio dobra opcija za obe strane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ddr16
Thursday, 17.01.2019
14:52

ni jedan od ove dvojice nije na nivou bena,za evropu treba nesto vise od toga,a jsl mozemo i bez njih,tako da ne vidim smisao dovodjenja,posebno jer nisu mladi i tesko cemo u buducnosti nesto zaraditi na njima

avatar
Volem Vosu
Thursday, 17.01.2019
11:31

Kakvo izvlacenje para iz kluba. Gomilaj nepotrebne igrace, daj im veliku platu da bi ti dali pola i bez brige, sve po zakonu.

avatar
dejanera2
Friday, 18.01.2019
10:21

Bas si pogodio. Pre par godina je dug bio preko 50 miliona i Zvezda nije ni dobila licencu da igra Evropu a danas duga skoro i nema. Vrednost tadasnjeg tima po Transfermarketu je bila manja od 20 miliona a danas po tom istom sajtu vrednost je preko 50 miliona. Tada se prodavalo sve sto je neko hteo da kupi a sada se odbijaju ponude za najbolje i jaca se tim sa zeljom da se nastavi ucesce, iz godine u godinu, u grupnoj fazi bilo LS bilo LE. A sad dobro je da se tako ne radi u Vojvodini jer Vosa je u savrsenom stanju i finansiski, igracki, organizaciono... I na kraju mozda Zvezda gomila igrace ali je to i normalno kad trebas za polusezonu da odigras utakmica koliko je trebala Zvezda ali da neko gomila (menja) trenere na svaka 2-3 meseca e to je nezabelezeno u istoriji. 12-13 trenera za 2 godine? Ko god zastane pored stadiona (npr, da veze pertle) ovi iz uprave misle da je dosao da bude trener i odmah ga imenuju.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 17.01.2019
10:31

Moze nije los a dobro bi nam doslo desno krilo ali da li to znaci da ce Ben biti prodan?