Zvezda prošla, ali posle meča ''pljušte'' kritike! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.07.2019.
22:58
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli su na stadionu imali veliku podršku navijača, ali po završetku meča na društvenim mrežama stiče se potpuno drugačiji utisak...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je, sa igračem manje u poslednjih pola sata, savladala Suduvu sa 2:1 i plasirala se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, gde će se sastati sa finskim Helsinkijem.

Iako je šampion Srbije imao još nekoliko stopostotnih prilika i mogao mnogo ubedljivije da trijumfuje, navijači posle svega nisu baš zadovoljni, čak su i zabrinuti, ako posmatramo njihove komentare na Tviteru.

Posebno su ljuti na Gobeljića zbog nepotrebnog i preoštrog starta u 60. minutu.

U prilogu su neki od njihovih večerašnjih komentara.
-
- - - - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 17.07.2019
06:44

Nije sve bilo sjajno, ali nije bilo ni tako lose za pocetak sezone protiv jedne ekipe u punom takmicarskom ritmu. Bice to mnogo bolje protiv Helsinkija.

avatar
riquelme
Tuesday, 16.07.2019
23:32

Mislim da su ovakvi navijaci Zvezde koji ovako komentarisu zreli da se vrate na onu dominaciju Partizana, kada Zvezda nije mogla da prodje prvo kolo kvalifikacija za kup UEFA. Da je Partizan razbija 6 godina u nizu i da se jos pritom zali kako ih kradu i nusu im svirali penal 100 godina. Sramno je ovako komentarisati momke koji su posle toliko godina, decenija odigrali 2 sjajne sezone i sada se opet tu nesto mudruje posle 180 minuta. Pravi treba da budu u 3. i 4. kolu a ne protiv Suduve. Zao mi je tog proklizavanj Savica i Stojkovica ali sta je tu je. Mora da se zna ko je gazda u ekipi. Nema nikom popustanja. Mada ovaj crveni mozda ozvori Zuletu jos jednu sansu da se vrati u 11. Bice ovo dobro, samo neka nastave sa dominacijom u ligi i neka izboksuju Evropu i sve je ok. Tada ce i ovi "znalci" da pisu kako imamo najbolje igrace na svetu. Predobri su i Ivanic i Ben. Za Marina se nema sta reci... Malo su sporiji ali znalci su. Samo hrabro... Sada Helsinki, pa se ceka prvi protivnik gde trebaju da budu oni pravi.

avatar
petar000
Wednesday, 17.07.2019
00:20

Sto se tice odnosa snaga Zvezde i Partizana, nije se tu nista bitno promenilo. Da nema Marina, ovo bi bila prosecna ekipa, bas kao sto bi to bila i prosle sezone. Vas pad je povezan sa odlaskom Krsticica i nema tu nikakve filozofije. jednostavno vam Jovicic i Jovancic nisu nikakav nivo. U stvari, jesu u nasoj ligi gde im se svira svasta kad su u posedu lopte i nista kada su u defanzivi. Inace, Zvezda je od ovih pet puta bolja ekipa i igrala je koliko joj treba da prodje. da je trebala dati pet, dala bi ih. prolazite i helsinki lagano, a za nesto vise trebace mnogo bolja igra. Foliranje je uvezbano (taj ravnomerni i istovremeni pritisak svih da se sviraju penali za padanje od vazduha), jos da se poslozi igra i bice to ok.

avatar
riquelme
Wednesday, 17.07.2019
21:16

Bravo za Krsticica. Stvarno jeste majstor. Ali realno se svi oni smore posle 3-4 polusezone. Ali da se nije promenilo i nije bas. Zvezda se bas raspadala a Partizan je imao nekolicinu opasnih igraca. Ne mislim da je Zvezda jaca od Partizana koliko oni od nje igracki za vreme Stanojevica. A sto se tice padanja i sudjenja takvo je kakvo je. Sviraju i Zvezdi i Partizanu svasta. Jako mi je krivo sto je Savo postavljen i mislim da ce Partizan u sustini imati problem dok malo ne promeni roster u upravi. A igraca dobrih je uvek bilo i bice ih ali trenere dovodi uprava...

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 17.07.2019
10:42

Ko jos cita ove tviterase

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 16.07.2019
23:20

Ove godine nema LŠ za nas. Biće uspeh ako prođemo u grupnu fazu LE.

avatar
miki2
Wednesday, 17.07.2019
00:35

U zadnjih 25 godina uvek je bio veliki uspeh uci u ligu evrope, kad bi uspeli i ove godine za mene bi to bio ogroman uspeh.

avatar
riquelme
Wednesday, 17.07.2019
21:20

Bravo. Ne samo za Zvezdu nego za bilo koji klub na Balkanu i u okolini... Ako se izuzme Mamicev Dinamo posto su oni napravili bas niz jos od onih prvih jakih finansijskih udaraca Modric-Leonardo.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 17.07.2019
06:40

Vi ni ne igrate kvalifikacije za Ligu Sampiona.

avatar
noxovac993
Tuesday, 16.07.2019
23:00

2-3 penala hahahahahaha pa to naviklo na sudjenje iz ling long lige gdje ih pogledas mrko svira se penal.

avatar
Čeki
Wednesday, 17.07.2019
00:25

Druze, ono nad Benom penal nije bio. Za ona 2 je bilo diskutabilno, ali mislim da je nad Stojkovicem mogao biti sviran penal. Jedan je bio sigurno, ali onaj nad Benom nije jedan od njih.

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 17.07.2019
01:54

U ling long ligi vi ste jace od trecine dali sa bele tacke 😂