Zvezda - Rajković i Jovanović napustili pripreme

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.07.2014.
21:43
Izvor: Sportske.net

Golman Crvene zvezde Predrag Rajković i defanzivac Vukašin Jovanović napustili su pripreme crveno-belih nakon duela sa Genkom i zaputili se u Mađarsku.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije odigrao je u sredu treći kontrolni meč u sklopu priprema za novu sezone na kojem je remizirao (1:1) sa belgijskim Genkom.

Kako je trener Nenad Lalatović najavio, odmah nakon te utakmice pripreme su napustili golman Predrag Rajković i štoper Vukašin Jovanović koji su krenuli put Mađarske.

Dvojica omladinskih reprezentativaca Srbije priključiće se u Đeru svojim vršnjacima gde će zajedničkim snagama pokušati da odbrane titilu evropskog prvaka osvojenu prošle godine u Litvaniji.

Zvezda je od ranije prosledila reprezentaciji trojicu svojih omladinaca Jovića, Grujića i Ristića pa će sva petorica omladinskih reprezentativaca Lalatoviću ponovo biti na raspolaganju tek početkom avgusta.

Prvenstvo Evrope za igrače mlađe od 19 godina igra se od 19. do 31. jula u Mađarskoj a Srbija se nalazi u grupi sa selekcijama Ukrajine, Nemačke i Bugarske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke