Zvezda u seriji - Treća utakmica i treća pobeda, opet isti rezultat!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 09.08.2020.
20:21
Izvor: Sportske.net

Zvezda igra sjajno na startu sezone.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je stigla do treće uzastopne pobede bez primljenog gola u Super ligi Srbije, a ovoga puta je ekipa Dejana Stankovića bila bolja od Mačve iz Šapca sa 0:3 (0:1).

Crveno-beli su bili bolji rival u većem delu susreta, pa možemo reći da je zasluženo slavila u ovom duelu.

Ipak, bilo je i sumnjivih sudijskih odluka o kojima će biti reči kasnije.

Od starta je Zvezda krenula agresivno ka golu Perića, ali nisu stvorili ozbiljnu šansu u prvih 10-ak minuta utakmice.

Onda u 13. minutu velike šanse za Krstovića i Sanoga, ali njihovi udarci nisu završili u mreži. Katai je nastavio da pokušava, a onda gol za Zvezdu u 24. minutu.

Akcija je trajala čitav minut, a da protivnik nije dotakao loptu, na kraju su kombinovali Ivanić i Katai, usledila je asistencija ka Krstoviću koji pogađa gol za 0:1. Biće govora o ovoj situaciji i prilikom analize spornih detalja, pošto postoji mogućnost da je Krstović bio u ofsajdu.

Katai je iz slobodnog udarca pet minuta kasnije pogodio prečku, a do kraja poluvremena je to učinio još jednom, ali iz igre, zaista nije imao sreće da se upiše u listu strelaca.

U 60. minutu ekipa Crvene zvezde stiže do još jednog gola, ali je on poništen zbog ofsajda u kom se našao Ben, upravo on je uposlio Krstovića koji je ponovo zatresao mrežu.

Degenek koji pokazuje da je u dobroj formi i pored silnih spekulacija da će napustiti Zvezdu, u jednoj situaciji je sprečio Dabića da postigne pogodak, a minut kasnije gol.

Baner

Bio je to 65. minut, Zvezda je povela sa 0:2, lopta je došla do Nikolića koji ne okleva u ovakvim situacijama, opalio je sa 20 metara, a na putu ka golu je lopta zakačila jednog igrača Mačve, dovoljno za efektniji gol.

Još jedna sporna situacija u kaznenom prostoru Mačve kada je Ben pao, a onda i prilika za Kataija koji šutira pored gola.

Kako smo se bližili kraju utakmica je bila mirnija, ali smo ipak videli još jedan gol i to novi u mreži Mačve.

Za treću pobedu od 3:0 u trećoj utakmici ove sezone pobrinuo se - Miloš Vulić koji se sve više nameće Dejanu Stankoviću. BIla je to prava "praćka", fenomenalan gol koji je bio verovatno najlepše što smo videli za danas.


   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 10.08.2020
10:26

Da budem posten ovo u Sapcu nije bilo tako sjajno kao u prve dve utakmice. Od svega najveci utisak na mene u ove tri utakmice je ostavila igra u odbrani jer napokon delujemo cvrsto i sigurno bilo ko da je pozadi.

avatar
Brajkoo
Monday, 10.08.2020
01:16

Prvo lolo ne postojeci penal, drugo kolo protivnik sa rezervnim timom,trece kolo gol iz ofsajda...cirkus se nastavlja

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 09.08.2020
21:34

Трећа за редом и тако све до краја.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 09.08.2020
20:44

Rutinski i sasvim dovoljno.Dobro smo prosli da niko nije povredjen specijalno Veljko Nikolic i onaj brutalan start,koji sigurno nije za zuti ali dobro.Penal nad Benom kao kuca.I sto se tice prvog kola za ove sto nam kroz istoriju gledaju u ledja a i ubuduce ce, ako ce im biti lakse bio je ofsaj,trepavica Krstovica je bila ispred,sad mozete da citate tviter umotvorine i gledate 'Zvezdin Vesnik'.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 11.08.2020
09:05

Kroz istoriju, a mi vodili 2-0 u titulama, cak smo odmah i ''duplu krunu'' osvojili:-D Kako ste '51 uzeli onu prvu titulu i kako Partizan u toj deceniji nije imao nijednu titulu sa onakvim igracima, takva vam je i istorija i takav je i odnos prema nama od onda.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 09.08.2020
20:26

Krstovic je sigurno bio u ofsajdu, posle toga je Ben verovatno bio u ofsajdu (i ne samo on, komentator uopste nije pricao o tome), za ono posle niko ne moze da se kaze da li je lopta otisla u aut jer raspolazu kriminalnim mogucnostima, bio je i cist penal za zvezdu (danas sam bas Magisteru pisao o nehoticnim kontaktima, videce da ce mu stici ta replika), a sudija ne bi pogresio i da je iskljucio onog karatistu.