Posle Bruna, i Džavad - Zvezdino pojačanje od milion dolara?

Autor: Darko Mitrović
subota 13.07.2024.
13:45
Izvor: Sportske.net

Da li će time biti stavljena tačka na Zvezdin letnji prelazni rok?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda pokiušava da formira što konkurentniji tim koji bi sledeće sezone mogao najpre da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona, a onda i da tamo ostvari mnogo zapaženiji rezultat nego prošle sezone.

Iz tog razloga se traže pojačanja u svim linijama tima, a ono što je ovog vikenda najakuelnije jeste najava dolaska novog napadača, Bruna Duaretea iz portugalskog Feirensea, za čiji transfer su crveno-beli navodno spremni da izdvoje dva mičiona evra.

Ali, ni to nije sve, ako je suditi po najnovijim informacijama iranskih medija.

Oni su aktuelizovali i konkretizovali priču oko Zvezdinog interesovanja za 21-godišnjeg iranskog vezistu Džavada Hoseinedžada.

Prema njihovim saznanjima, Zvezda navodno nudi miion dolara za transfer fudbalera koji je član iranskog Sepahana, gde je vezan ugovorom do juna 2027. godine.

Njegova vrednost na ''Transfermarktu'' je trenutno 500.000 evra, a u prošloj sezoni je na 27 nastupa za ekipu Sepahana postigao dva gola, uz četiri asistencije. Kreativan je igrač u veznom redu, odlikuju ga precizna dodavanja, a ističe se i da ima precizan udarac sa distance levom nogom.

Ukoliko bi do tog transfera zaista došlo, Hoseinedžad bi verovatno bio Zvezdin ''zalog za budućnost'', s obzirom na veliku konkurenciju u veznom redu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke