Zvezda - Vreme je za treće pojačanje!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.01.2018.
10:47
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli ove zime neće biti preterano aktivni "zimskoj pijaci", ali je izgleda došlo vreme da se realizuje dugo čekani transfer.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde završili su prvu fazu priprema za prolećni deo sezone, a trener Vladan Milojević imao je na raspolaganju sve igrače iz prvog dela sezone plus dvojicu novajlija.

Stručni štab je u prvih nedelju dana rada na Kipru imao priliku da se uveri u kvalitete El Fardu Bena i Stefana Hajdina, dvojice fudbalera koji su ove zime realizovali transfere u Crvenu zvezdu.

Kako trenutno stoje stvari, čini se da je kucnuo čas da crveno-beli angažuju i treće pojačanje u zimskom prelaznom roku, što potvrđuje vest koja stiže iz Turske.

Milan Dudić, menadžer krilnog fudbalera Antalije Milana Jevtovića, otputovao je na južnu obalu Turske kako bi sa pomenutim klubom dogovorio uslove Jevtovićevog prelaska u Crvenu zvezdu.

Taj transfer stavljen je na čekanje zbog promena koje su se dogodile u turskom klubu, a u jednom momentu pojavila se mogućnost da Zvezda ostane bez željenog pojačanja.

Turci od Čačanina traže da oprosti dugovanja koja Antalija ima prema njemu čime bi bila otklonjena poslednja prepreka na putu ka realizaciji transfera.

Dobar signal Antalija je poslala sredinom nedelje jer Milan Jevtović nije stavljen u protokol za duel sa Kajzerijem, a neće ga biti u timu ni za današnji prvenstveni duel sa Bešiktašom.

To znači da turski klub namerava da pusti Čačanina, ali je sada na menadžeru Milanu Dudiću da ugovori sve što je potrebno i da iz poznatog turskog letovališta Zvezdi dovede treće pojačanje u tekućem prelaznom roku.

Na "Marakani" žele da dobiju Milana Jevtovića do polaska na centralni deo priprema u Antaliju, tako da ostaje da se vidi hoće li igrač doći u Beograd na potpisivanje ugovora ili će se jednostavno priključiti ekipi kada ekspedicija Crvene zvezde stigne u tursko letovalište.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 21.01.2018
20:31

Jel to onaj Milan Dudic sto je mislio na svetskom da igra kosarku umesto fudbala?

avatar
Аполо
Sunday, 21.01.2018
17:36

Samo dovodimo igrace, a ko je otisao? Ako ste zaboravili, svi fudbaleri koji imaju ugovor primaju plate, trenutno se samo opterecujemo finansijski.

avatar
sef9
Sunday, 21.01.2018
14:50

ne zuriti sa dovodjenjem jer jos niko nije otiso

avatar
VANDAL_boys
Sunday, 21.01.2018
14:40

Covece oni na zimu dovedu 3 pojacanja. Na leto dovode 13 novih igraca. Pa niste realni.

avatar
Nepoznati korisnik
Sunday, 21.01.2018
14:23

Bio bi strašno pojačanje