Zvezdan Terzić sa Grcima o ljubavi...

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.10.2019.
12:10
Izvor: Sportske.net

Sve je to - logično, mišljenje je generalnog direktora Zvezde.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Odbrojavamo sate do početka utakmice između Crvene zvezde i Olimpijakosa večeras na ''Marakani''.

Utakmica se igra od 21 čas, biće to prilika i za jedne i za druge da ostvare prvu ovosezonsku pobedu u grupnoj faziLige šampiona i značajno uvećaju svoje šanse za plasman u ''evropsko proleće''.

Svi znate da su Zvezda i Olimpijakos decenijama u bratskim odnosima, prijateljska atmosfera se uveliko oseća uoči ovog duela, Zvezdini navijači su juče priredili specijalni doček za pristalice Olimpijakosa i očekuje se da takva atmosfera vlada i tokom meča na tribinama.

Ali, na terenu to ne bi trebalo da ima bilo kakvog značaja, pobeda je važna i jednima i drugima.

To je naglasio i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u razgovoru za grčki portal ''sport24''.

''Stvarno se radujem utakmici između Crvene zvezde i Olimpijakosa. To će biti duel dva bratska kluba, a to takođe vidim i kao priliku da naš bratski odnos podignemo na još viši nivo.

Veza između dva kluba je započeta pre više od tri decenije i veoma je duboka i važna. Naše prijateljstvo zasniva se na povezanosti srpskog i grčkog naroda, činjenici da smo najveći klubovi u našim državama, klubovi koji nose iste boje, imamo isti način razmišljanja. Logično je da ljubav postoji.

Odnosi rukovodstava dva kluba su prijateljski, a moj lični odnos sa predsednikom Marinakisom je i više od toga. Što se tiče samog meča,oba tima igraju za bodove, za značajna finansijska sredstva od Lige šampiona i slavu.

Igrači oba tima bi trebalo da daju sve od sebe kako bi ostvarili što bolji rezultat. Odnos između dva kluba neće sprečiti fudbalere da odigraju najbolje što mogu'', objašnjava Terzić.

Podsetimo, Zvezda je u prvom kolu poražena od Bajerna sa 3:0, a Olimpijakos je na svom terenu igrao 2:2 sa Totenhemom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Matrix
Tuesday, 01.10.2019
15:31

Postojanje Terzića, Vazure, Vučelića i svih koji komuniciraju na uličarskom nivou, znači prazne tribine, loš fudbal, malo domaćih kvalitetnih igrača i naravno smešnu domaću ligu i reprezentaciju

avatar
Provokator
Tuesday, 01.10.2019
13:45

Kaze da su klubovi slicnih razmisljanja .. najveca uvreda za Olimpijakos

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 01.10.2019
13:27
avatar
Bekias
Tuesday, 01.10.2019
12:56

sto god mu se vise prostora daje on je sve bezobrazniji...

avatar
Südkurve München
Tuesday, 01.10.2019
13:29

Sta ti je sada zasmetao ???

avatar
Südkurve München
Tuesday, 01.10.2019
12:37
avatar
Old_school
Tuesday, 01.10.2019
16:33

Druze, ja navijam za Zvezdu, al neko kao Terzic ne moze da nam bude legenda. Da nema licni interes, tesko da bi bio tu gde jeste. Ne pricam o sposobnostima, vec necemu drugom. Predsednik/direktor Zvezde, ne treba da se spusta tako nisko da se kao baba svadja sa onima preko, od kojih jedan zivi svoj san da bi se svadjao sa kim stigne, glumeci bogomdanog sudiju. Mi smo gospoda za njih. A Terza gubi konce. Previse se poletelo nakon dve LS, pa se vuku losi potezi, a krivac se ne trazi u svojoj kuci.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 01.10.2019
19:51

Donekle se slazem, medjutim dok su u upravi Partizana tipovi poput Vucelica, Vuletica i Vazure, dok im je voditelj programa tip poput Pantic, ja cu velicati Terzica, jer je za njih GOSPODIN

avatar
svojnasvome
Tuesday, 01.10.2019
12:20

Ko je sa njim prijatelj može da ima samo problem....samo kad je ovom kvazi doktoru sve kako on želi onda cvrkuce al čim ga neko ugrozi postaje ono šta zaista jeste....konfliktima osoba