Zvezdin Lućo predviđa nešto mnogo veliko: ''Osećam da ćemo proći! I ne samo to...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.08.2016.
21:16
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iako se bliži njegov odlazak iz Crvene zvezde, Luis Ibanjez sa ogromnim motivom dočekuje sutrašnji revanš trećeg kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako po ocenama mnogih, od početka nove sezone još nije dostigao onaj prošlosezonski nivo, popularni Lućo poručuje svim navijačima Zvezde da ne treba da sumnjaju u njega i da će sutra pružiti svoj maksimum.

''Osećao bih se jadno da ne uspemo da obezbedimo Zvezdi jesen u Evropi. Priče po kuloarima da 'ja nisam onaj stari jer odlazim' nemaju smisla.

Svi znaju da baš iz tog razloga radim mnogo više, rekao sam treneru Božoviću da do kraja može da računa na 100 odsto Ibanjeza jer ja poštujem klub, trenera, navijače i sebe pre svega.

Zato imam tu ogromnu želju da vidim Zvezdu u Ligi šampiona ili Ligi Evrope. Samo tako mogu miran da odem''
, jasan je Ibanjez, a prenose ''Novosti''.

Lućo je svestan snage rivala, ali sa druge strane veruje u kvalitet Zvezde, u zajedništvo i sjajnu atmosferu u ekipi, a pogotovo onu na tribinama...

''Osećam da ćemo proći. I ne samo proći, već da ćemo u Evropi učiniti nešto, da će se naša generacija pamtiti'', naglašava Ibanjez.

Ono što bi ga najviše učinilo srećnim je da se upiše i u strelce na sutrašnjem spektaklu, a u plasman Zvezde u sledeću rundu takmičenja uopšte ne sumnja.

A tek kako bi proslavio gol...

''Ako dam gol ne bih znao na koju tribinu da trčim, gde i kako da slavim. Ma, popeo bih se i kod vas novinara na krov'',
poručio je Lućo.

S obzirom da je prošlo već godinu dana od kada je došao u Crvenu zvezdu i da je u međuvremenu osvojio šampionsku titulu, Ibanjez je iskoristio priliku da se osvrne i na to šta su mu pojedinci govorili kada je bio u pregovorima sa najtrofejnijim srpskim klubom.

''Pre godinu dana su mi pričali 'šta ćeš tamo, dobićeš jednu platu i svašta drugo'. A, ja sam znao da ću osvojiti titulu i da ćemo igrati Evropu. I verujem svom filingu. Zvezda je uvek velika'', zaključio je Ibanjez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragica Podric
Tuesday, 02.08.2016
02:37

Znaci Srce na Teren i OPREZ to je recept!

avatar
Marija Maja Pajic
Tuesday, 02.08.2016
01:07

luco je rekao da ako se plasiramo u neko evropsko takmicenje da ostaje

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 01.08.2016
22:27

Лућо сви ми осећамо исто.

avatar
Drkadzija
Monday, 01.08.2016
21:21

razgradit cemo ih ... da ne kazem raskantati

avatar
Rulermaster
Monday, 01.08.2016
23:04

Klasican Srbin! Bez euforije!

avatar
Drkadzija
Tuesday, 02.08.2016
04:59

treba biti optimista :)