Zvezdin ''tajni adut'' za revanš: ''Najopasniji u Ludogorecu? Ne znam im imena!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.07.2016.
15:20
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Zvezdin novajlija se sve ozbiljnije nameće treneru Miodragu Božoviću. Možda bi u revanšu mogao da bude njegovo iznenađenje za kolegu Dermendžijeva...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Marko Poletanović odlično koristi svaku ukazanu priliku od dolaska u redove Crvene zvezde, a u petak je začinio pobedu nad Metalcem na Marakani, postigavši pogodak za ubedljivo vođstvo od 3:0.

Posle meča je dobio dosta pohvala od strane navijača Crvene zvezde, koji su sve uvereniji da bi nekadašnji as Vojvodine mogao da se pokaže kao pravo pojačanje i za evropsku scenu.

Ipak, teško je očekivati da bi u utorak protiv Ludogoreca mogao da zauzme mesto u startnoj postavi, ali ako to okolnosti dozvole, možda bismo mogli da ga na terenu vidimo u drugom poluvremenu.

A u iščekivanju revanša sa bugarskim šampionom, Poletanović naglašava da se mora obratiti pažnja na brze igrače Ludogoreca, iako ga svojom igrom u Razgradu nisu naterali da im zapamti imena.

''Igraćemo pred punim stadionom, očekujem da nam naši navijači pruže pravu podršku i da budu naš 12. igrač. Najveća opasnost nam preti od njihovih brzih igrača.

Ne znam njihova imena, ali su mi svi isti, sa sličnim karakteristikama. Prvi meč je bio baš težak, vodili smo sa 2:1, mogli smo da damo još jedan gol, ali smo ga primili na onakav način''
, poručuje Poletanović u izjavi za ''Blic''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stellarossa
Sunday, 31.07.2016
20:57

Ne treba Bugarima okretati ledja. Njihov drugi gol je cista greska nasih igraca. Moracemo da budemo oprezniji na Marakani.

avatar
_MajorLazer
Sunday, 31.07.2016
19:27

Mora on prije Le Taleka definitivno... ne mozemo igrati sa 2 zadnja vezna i jednim ofanzivnim veznim, mora igra na nesto licit ..

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 31.07.2016
18:33

Zvezdin tajni adut su Delije jer Bugari nisu ni svesni šta ih na Marakani očekuje.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 31.07.2016
17:15

bio izgubljen i zakovan za klupu i sad nasao nesto da prica

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 31.07.2016
17:14

a ko zna tebe anonimuse jedan

avatar
Branislav
Sunday, 31.07.2016
17:13

Brutalan igrac... Igrao je i pre super dok je nosio traku u Vosi.

avatar
DrugRaja
Sunday, 31.07.2016
16:22

Mislim da bi mozda Zvezda trebala u revansu da zgusne sredinu time sto ce umesto Kange Poletanovic da igra malo isred Le Taleka i Donalda na poziciji MC,a ne kao Kanga sto igra klasicnog AM.A po bokovima Katai i Plavsic,a napad Viera.Ne sme Zvezda da srlja u revansu,jer su jako opasni iz kontri narocito po bokovima.Ibanjez i Cvetkovic moraju biti blizi stoperima ne sme da bude promaja kao u Razgradu sto je bila.Ne igrati bunker,ali ni srljati,jer mi imamo rezultat.Treba igrati pametno kao Italijani sto znaju igrati.Setimo se samo Partizan kako je brzo primio 2 gola na JNA u prvom poluvremenu zbog srljanja.