Zvezdin trening oporavka, Deki želi agresivnost, trio pod posebnim programom

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 30.01.2020.
18:14
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

"Crveno-beli" nastavljaju sa pripremama nakon meča sa Vardarom.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde danas su odradili jedini trening sedmog dana boravka na pripremama u Beleku koji je bio kombinacija oporavka i rada na pomeranjima, preciznosti i realizaciji.

Posle aktivacije i zagrevanja, fudbaleri Crvene zvezde odradili su danas jedini planirani trening, deveti po redu u Turskoj. Kondicioni trener Federiko Panonćini je za igrače pripremio set vežbi sa preponama, kopljima, loptama i elastičnim trakama koje su poslužile da se tela posle jučerašnje utakmice protiv Vardara što bolje pripreme za drugi deo rada, prenosi zvanični sajt kluba.

Zatim se prešlo na vežbu koju je predvodio stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem a za cilj je imala da precizan pas, pomeranja u prostoru kroz prepreke i preciznu završnicu na male golove. Ova vežba ima nekoliko segmenata pa su tako fudbaleri u nastavku na više načina sprovodili kretnje koje su im bile zadate. A svaka od njih je zahtevala pojačani  ritam i iste zahteve – pravovremeno precizno dodavanje, pravilno kretanje i preciznost u završnici.

"Dodajte malo agresivnosti u kretnjama",  savetovao je Dejan Stanković davajući i neke instrukcije El Fardu Benu.

Trojica igrača Mirko Ivanić, Branko Jovičić i Nikola Krstović su sa pomoćnim trenerom Milošem Milojevićem imali dodatno situaciono specifični rad kombinovan sa fizičkim zahtevima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Van Sebe
Thursday, 30.01.2020
23:12

Jel mogu da pitam zašto tepate svim vašim trenerima? Mi niti smo Marka Nikolića zvali Maki, niti Savo Miloševića Saki, Pa ni Lotara Mateusa Loki, Stanojevića Acko.. Pa mislim dokle više patetika?!

avatar
SvetskiSampion
Saturday, 01.02.2020
12:49

Acko i loki ? Maki? Pa Deki je legenda , ponikao u zvezdi i to mu je stari nadimak jos dok je bio dete ovde. Posle je otisao u italiju i napravio veliku karijeru , bio kapiten u Interu odigrao mnogo utakmica u ligi sampiona dao neke od nJlepsih golova itd itd. Tad kada se gledao Calcio sa legendama u fudbalu a ne ovo danas.... prema tome ne budi ljubomoran nego cuvaj sakija, ako vec nisi mogao da budes svedok tih vremena gledaj na youtube-u Dekija a citaj lokija!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 30.01.2020
19:21

Još u fudbalu nisam čuo za treninge oporavka u pripremnom periodu.