Zvezdin vezista je siguran da je Radnički imao motiv: ''Sa dva pravovremena gola smo ih poremetili''

Autor: Darko Mitrović
subota 13.04.2019.
22:48
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Uz poruku da nema opuštanja...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras napravila ključni korak ka novoj tituli prvaka, pošto je na svom terenu savladala Radnički sa ubedljivih 3:0.

Sada crveno-beli imaju sedam bodova više od večerašnjeg rivala, a jedan od aktera ovog meča Branko Jovičić posle meča je istakao da su prva dva gola koje je Zvezda postigla iz jedanaesteraca ''poremetila'' rivala.

''Teška utakmica, rival je pokazao da je zasluženo drugoplasirani tim. Rano smo otvorili utakmicu i to nam je pomoglo u nastavku. Sa dva pravovremena gola smo poremetili rivala i trećim pogotkom rešili utakmicu.

Rival je imao dosta kornera, bio je to najopasniji segment u igri gostiju, ali činjenica da su imali samo jednu ozbiljnu pretnju govori da smo na pravi način pristupili meču.

Protivnik je samo od nas poražen ove sezone i siguran sam da su imali motiv da oni budu prvi tim u Superligi koji će nas pobediti'', izjavio je Jovičić.

Zvezdin vezista upozorava da će Zvezda imati težak posao i u sledeća dva kola i da titula još uvek nije matematički obezbeđena.

''Prvenstvo nije gotovo. Kraj je tek posle utakmice protiv Napretka. Još mnogo bodova je u opticaju i u svakom duelu moramo da imamo ovakav pristup.

Gostujemo Čukaričkom, potom sledi derrbi i polufinale Kupa Srbije... Pravi izazovi. Dok ne obezbedimo titulu matematički nismo prvaci'', zaključio je Jovičić.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 14.04.2019
16:41

Nema nista od njihovog motiva Zvezda je u Super ligi nepremostiva prepreka svima.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 13.04.2019
23:09

Ovom izjavom potvrđuje da sumnja da Radnički ima motiva protiv zvezde, a otvara diskusiju da li ostali i koji to protivnici tj. tzv. protivnici imaju odnosno nemaju motiva da pobede zvezdu. Sami se otkrivate jer koliko god da je laži istina uvek izađe na površinu.