Zvezdina ''petarda'' za kraj fenomenalne sezone! Mnogo emocija u finišu!

Autor: Darko Mitrović
subota 19.05.2018.
22:03
Izvor: Sportske.net

Zvezda u velikom stilu proslavila titulu, uz sjajnu atmosferu i ubedljiva pobeda nad Voždovcem.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Zvezdino šampionsko slavlje proteklo je onako kako su na Marakani i očekivali - uz više od trideset hiljada navijača na tribinama, sjajnu atmosferu, na kraju i ubedljivu pobedu nad Voždovcem u poslednjoj utakmici 37. kola Superlige.

Crveno-beli su slavili sa 5:1 i sezonu završili ubedljivo na prvom mestu, sa čak 17 bodova više od drugoplasiranog Partizana.

Da rezultatske neizvesnosti večeras neće biti, pokazalo se već posle dvadesetak minuta igre. Poveli su crveno-beli golom Bena u 17. minutu, posle lepe akcije domaćeg tima, a samo tri minuta kasnije, Nemanja Radonjić je duplirao prednost šampiona - 2:0.

Mogao je mladi Dejan Joveljić u 27. minutu da dodatno uveća ovu prednost, ali je njegov pokušaj loba zaustavio jedan od igrača gostujućeg tima ispred gol-aut linije.

Na drugoj strani, Alen Mašović je pogodio stativu Zvezdinog gola iskosa sa leve strane, to je bila najbolja prilika za Voždovčane u prvom poluvremenu.

Golove iz prvog poluvremena pogledajte OVDE.

A tek što je počelo drugo, Dejan Joveljić je uradio ono što mu nije pošlo u tom 27. minutu, pobegao je svom čuvaru i rutinski savladao golmana Čupića za 3:0.

U 72. minutu Andrija Luković je sa dvadesetak metara postigao jedini gol za goste, smanjio na 3:1, ali do kraja još dve lopte završile su u mreži Voždovca.

Mičel Donald je samo dva minuta kasnije pogodio za 4:1 i tako se na sjajan način oprostio od Zvezdinog dresa, a tačku je u finišu stavio Uroš Račić, prelepim pogotkom za 5:1 sa nekih 18 metara.

Možda je to i njegov oproštaj od Zvezdinog dresa, s obzirom da se najavljuje i njegov transfer u inostranstvo, a uz mnogo emocija pozdravljen je i Damijan Le Talek prilikom izlaska sa terena.
---

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kizito
Saturday, 19.05.2018
22:38

Zasluzujuci pametnom tati mali Adzic doživeo ponizenje,a za mladog čoveka i neku vrstu stresa, koji ostavlja trajne posledice.Sramota Ivane,do cega si sina doveo