Zvezdini igrači namerno dobijali žute kartone?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.04.2019.
22:09
Izvor: Sportske.net

Može biti da je slučajnost, ali sva trojica opomenutih u Bačkoj Palanci neće imati pravo nastupa na narednom meču i "očišćenih kartona" dočekuju plej-of.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Ukoliko pogledate statistiku videćete da fudbaleri Crvene zvezde retko dobijaju javne opomene, ali su ovog popodneva čak trojica "požutela" i to, reklo bi se, ne slučajno.

Na utakmici 29. kola Super lige Srbije između OFK Bačke i Crvene zvezde žute kartone su dobili Srđan Babić, Filip Stojković i Dušan Jovančić, a upravo su to trojica igrača koji su bili pred suspenzijom.

Samo pomenuta trojica iz čitavog Zvezdinog kadra imali su po tri žuta kartona uoči gostovanja OFK Bačkoj, pa deluje da su u dogovoru sa stručnim štabom ciljano išli na javnu opomenu u Bačkoj Palanci.

Filip Stojković je "požuteo" zbog skidanja dresa nakon postignutog gola, dok su Dušan Jovančić i Srđan Babić javne opomene dobili u 81. i 83. minutu kada više nije bilo bojazni da bi mogli da budu isključeni.

Zbog žutih kartona koje su dobili danas Stojković, Babić i Jovančić neće biti u konkurenciji za nedeljni meč sa Proleterom, ali je mnogo važnije da će "očistiti kartone" pred početak plej-ofa i duele sa Radničkim iz Niša, Partizanom i Čukaričkim koji će uslediti u prva tri kola.

Neko će reći da ovakvi potezi nisu u duhu fer-pleja, drugi da cilj opravdava sredstvo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Thursday, 04.04.2019
08:51

Neka nasa FSS organizacija pogleda kako je prosao Serhio Ramos.

avatar
Gogi-11
Thursday, 04.04.2019
06:21

Da narocito Babic koji je i onako u glavnom na klupi...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 03.04.2019
22:45

Rodić i Savić koji su zaslužili o dva žuta kartona nisu dobili nijedan, a Stojković, Babić i Jovančić su namerno želeli žuti, čak se Jovančić iznervirao kada mu je sudija prvi put oprostio žuti, navika sudija. Veruje li neko da će zvezdin FSS da kazni ovu trojicu zbog ovoga.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 03.04.2019
22:16

To je njihovo pravo. Mozda gresim, ali, ja nikad ne bih pravio problem oko ovakvih stvari.