Zvezdini novi dresovi u retro i sivom "fazonu"! (FOTO)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.07.2014.
13:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda obelodanio je u četvrtak kako će izgledati dresovi za narednu sezonu. Prva garnitura "vuče" na retro "fazon" sa širokim prugama i kragnom na dugmiće a pravo iznenađenje je treća garnutura.

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama u Sloveniji a za to vreme marketing služba krenula je u promociju novih dresova za sezonu 2014/2015.

Suprotno onome što se moglo naći na internetu prethodnih dana, kompanija "Puma" je za Zvezdu uradila novi dizajn koji na prvi pogled izgleda prelepo i onima koji nisu pristalice kluba iz Ljutice Bogdana.

Što se tiče prve garniture tu se nije odstupalo od tradicije. Vertikalno poređane trake u crvenoj i beloj boji sa reklamom generalnog sponzora kluba i kragnom koja se kopča na dugmiće.

Retro izgled prvoj garnituri daju i široke trake kojih ima svega tri preko čitavog dresa.

Druga garnitura jako je slična prošlosezonskoj ali sa jednom velikom razlikom koja se ne primećuje na prvi pogled. Kompletno crven dres ukrašen je na prednjoj strani "Delijama" a na poleđini se nalazi natpis 1989., godina kada je nastala navijačka grupa "Delije Sever".

Treća garnitura pretrpela je najveće promene i predstavlja veliko iznenađenje. Prošlosezonska teget varijanta sada je zamenjena sivom kakvu Zvezda do sada nije imala. Sve u svemu, može se reći da se "Puma" potrudila i da je Zvezdino novo odelo u kojem će braniti titulu u JSL jako lepo.

Zvezda dres

Dres 1

Dres 2

Dres 3

Dres 6

Dres 5

Dres 4

Dres 7

Dres 8

FOTO - CRVENAZVEZDAFK.COM

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke