Zvezdo, hoćeš li ispuniti želju Dekiju?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.09.2015.
21:37
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Bivši kapiten Crvene zvezde Dejan Stanković proslavio je u petak 37. rođendan, a tom prilikom je zamislio želju koju bi već u subotu uveče mogli da mu ispune izabranici Miodraga Božovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaler sa najvećim brojem odigranih utakmica u dresu sa nacionalnm grbom proslavio je u petak 37. rođendan, a vikend pred nama biće prilika da se Dejanu Stankoviću ispune dve velike želje.

Najmlađi kapiten u istoriji Crvene zvezde prvi put će kao funkcioner Intera biti deo "Derbija Dela Madonina" ali će dan ranije pratiti dešavanja na našem najvećem stadionu gde se igra 149. "večiti derbi".

"Naravno, ja nama Zvezdašima pre svega želim da se sutra radujemo posle pobede nad Partizanom i to bi mi sigurno bio najlepši poklon. Večiti derbi ostaje zauvek u sećanju svim igračima i nešto što se pamti čitavog života" rekao je Stanković.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde odigrao je 114. utakmica u crveno-belom dresu, postigao 38 golova, a pamte se oni iz duela sa Kajzerslauternom i Partizanom.

"Znam da će mladi Zvezdini fudbaleri dati svoj maksimum i ne sumnjam da će učiniti sve da nas obraduju, zato ih ne bi ništa posebno savetovao. Neka odigraju najbolje što umeju i uz podršku navijača sigurno će doći do pobede" zaključio je Stanković.

Sutrašnji 149. "večiti derbi" biće odigran na našem najvećem stadionu a početak je zakazan za 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Saturday, 12.09.2015
09:50

Наравно да хоће! Момци, играјте за Делије, за покојне Милета, Гогу и Јагоду. Играјте за све нас а Декију испуните рођенданску жељу и згазите их!!!

avatar
Srbija voli Zvezdu
Saturday, 12.09.2015
09:08

Deki kralju zelja ce ti biti ispunjena.

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Friday, 11.09.2015
22:15
avatar
gosfkcz
Saturday, 12.09.2015
01:58

Ime tvog akaunta se perfektno slaze sa fotografijom. Englesku skracenicu ne bih da komentarisem.