Englezi pokušavaju da Novaku naruše imidž dobrog momka!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.03.2016.
15:50
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Poseta Novaka Đokovića utakmici LA Lejkersa i Orlanda u Los Anđelesu izazvala je veliku pažnju medija, a engleski ''Dejli Mejl'' se bavio onim što se dešavalo nedugo posle tog meča.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Pisali smo već, Novak se tokom meča družio sa legendom Lejkersa Kobijem Brajantomi čuvenim hokejašem Aleksom Ovečkinom, a po izlasku iz ''Stejpls Centra'', novinari engleskog ''Dejli Mejla'' uslikali su najboljeg tenisera sveta u društvu 30-godišnje indijske glumice Dipike Padukone, jedne od najvećih zvezda Bolivuda.

Najviše pažnje izazvala je njihova fotografija u automobilu koju možete da vidite u prilogu, pa su odmah počele spekulacije otkud njih dvoje zajedno.

Međutim, oni koji pažljivije prate Novakove aktivnosti, sećaju se da je pomenuta glumica prošle godine tokom Vimbldona viđena u društvu sa njegovom suprugom Jelenom Đoković, pa je jasno da je Dipika njihova zajednička prijateljica.

Takođe, Dipika Padukone je prošle godine učestvovala u IPTL egzibiciji u Delhiju, zajedno sa najboljim teniserima sveta, što možete da pogledate u priloženom snimku.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Thursday, 10.03.2016
16:59

Engleski sljam...nepodnosim nista englesko..

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 10.03.2016
20:38

Novinari k'o novinari, nebitno odakle su

avatar
Lord of Nottingham
Friday, 11.03.2016
00:22

Tu se eto slazem

avatar
Thursday, 10.03.2016
21:57

Za njihove novinare postojo poseban kruh pakla. Najgori novinari koji postoje. Manipulatori i lazljivci. Svaki Srbin je osjetio njihove lazi na svojo kozi.