Mani Pakjao se izvinio gejevima, ali...

Autor: Boban Filipović
četvrtak 18.02.2016.
20:39
Izvor: Sportske.net

Filipinski bokser je propadnike LGBT populacije uporedio sa životinjama, potom su iz 'Najkija' reagovali i prekinuli saradnju s njim zbog homofobije, sada je usledila nova epizoda...

Beta/AP Photo/Chris Carlson
Beta/AP Photo/Chris Carlson

Povezane vesti

Pakjao je istakao da poštuje odluku 'Najkija', ali kaže da ga ni malo ne dotiče to što mu je čuveni proizvđač sportski opreme 'okrenuo leđa'.

"Sponzorski ugovor ticao se samo odeće koju sam nosio u ringu. To je sve. Nije tačno da su oni prekinuli saradnju sa mnom pošto je ona već bila završena.

Ja uopšte ni na koji način nisam osudio pripatnike LGBT populacije, niti sam na bilo koji način pozivao na mržnju kao mnogi pokušavaju da predstave. Samo sam rekao istinu. Ne činimo dobro ako krijemo istinu. Još sam srećniji sada kada je mnoge ljude uznemirila istina."
rekao je Filipinac.

Mani Pakjao se ipak javno izvinio homoseksualcima što ih je povredio poredići ih sa životinjama i zamolio ih za oproštaj.

"Protivniki sam gej brakova. To je protiv mojih uverenja. Priznajem samo da sam pogrešio što sam te ljude poredio sa životinjama." zaključio je filipinski bokser koji se nedavno preorejentisao na politiku.


Ne propustite