Ronaldo i Mesi se nisu pojavili na dodeli "Zlatne lopte", ali je Nejmar podigao stvari na viši nivo!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 04.12.2018.
13:55
Izvor: Sportske.net

Brazilac je završio kao 12. u poretku za prestižnu nagradu, ali poput Portugalca i Argentinca se nije pojavio na dodeli nagrade.

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Sinoć je dodeljena "Zlatna lopta" za 2018. godinu, dominacija Kristijana Ronalda i Lionela Mesija je prekinuta, nagradu je dobio vezista madridskog Reala i reprezentacije Hrvatske Luka Modrić.

Ronaldo i Mesi se nisu pojavili na dodeli nagrada, a od fudbalera koji su se našli u top 30 u izboru "Frans Futbola", na ceremoniji se nije pojavio ni napadač Pari sen Žermena Nejmar.

I to ne bi privuklo toliko pažnju, posebno jer je Brazilac bio daleko od dobijanja nagrade, završio je na 12. mestu, ali Nejmar nije dangubio dok su njegove kolege čekale proglašenje osvajača nove "Zlatne lopte".

Naime, on je na platformi za uživo strimovanje "Twitch", strimovao kako igra popularnu video igru "Call of Duty".

Nije Brazilac bio ni usamljen, društvo su mu u onlajn gejmingu pravili saigrači iz Pariza, zemljaci Tijago Silva i Markinjos.

Ludo su se zabavljali Brazilci igrajući popularnu pucačinu, Nejmar je pokazao i da je ozbiljan igrač, a u njihovom timu su bili i poznati gejmeri Hajaši i Alanzoka.


Ne propustite