Umesto jednog, trojica Morata!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 27.03.2018.
10:24
Izvor: Sportske.net

Da, dobro ste pročitali.

EPA/MARISCAL
EPA/MARISCAL

Povezane vesti

Napadač Čelsija Alvaro Morata nije opravdao očekivanja na "Bridžu" ove sezone.

Stigao je kao najveće pojačanja "Plavaca" iz redova madridskog Reala, dobro je počeo sezonu, imao je odličnu saradnju sa Sezarom Aspilikuetom, ali je onda usledio veliki pad.

Loše partije dovele su i do toga da se Morata ne nađe na spisku Hulena Lopetegija za martovske duele "Furije", a mediji po Enlgeskoj su pisali da su na španskog napdača uticale povrede, ali i tragično stradanje jednog od njegovih prijatelja.

Ipak, u moru loši, prethodnih meseci je iz Morata porodice stigla i jedna dobra vest, napadač Čelsija je sa svojom suprugom Alis Kampeljo objavio da par čeka svoje prvo dete.

Ove nedelje su se pojavile nove informacije vezane za prinovu u Morata porodici, naime, napadač Čelsija je sa svojom suprugom u Dubaiju, iskoristio je slobodno vreme da ode na odmor sa porodicom, a engleski mediji su objavili da supruga španskog fudbalera nosi blizance.

Dakle, Morata porodica će dobiti dva nova člana, nema sumnje da će to pozitivno uticati na španskog napadača, kojem sada preostaje da da sve od sebe, kako bi se izborio za put u Rusiju.


Ne propustite