Arnold bacio Engleze u očaj, komentari sve govore

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 03.06.2021.
09:35
Izvor: Sportske.net

Ne da mu se EURO.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Malerozna povreda fudbalskog reprezentativca Engleske Trenta Aleksander-Arnolda izazvala je skepsu po pitanju njegovog učešća na predstojećem Evropskom prvenstvu, a većina je saglasna da su šanse za odlazak desnog beka Liverpula nikakve.

Pobeda protiv Austrije ostala je u drugom planu nakon povrede igrača, čije ime je prethodnih dana bilo neizvesno za konačni spisak Gereta Sautgejta.

Selektor, uprkos još trojici desnih bekova, nije želeo da ga se odrekne, ali izgleda da mu je bilo suđeno da ne bude deo predstojeće kontinentalne smotre.

Sautgejt je posle meča potvrdio da je reč o povredi prednje lože i da će se u narednih 24 do 48 sati znati precizna dijagnoza.

Skeptičan je bio i nekadašnji irski fudbaler Roj Kin, koji je rekao da prvi utisak ne uliva nadu da je reč o bezazlenoj povredi.

"Prošao je pored nas i izgleda prilično nelagodno. Puno sam psovao, što znači da ne izgleda dobro. To je veliki problem", rekao je Kin.

Nije optimističan bio ni legendarni napadač Ijan Rajt.

"Videli ste kako je lice prekrio dresom. Sve mu je bilo jasno tada. Izgledalo je poput butine i tetive. Ako je to to, teško da ćemo ga gledati na Evropskom prvenstvu", rekao je Rajt.

Arnold je dobio poziv u reprezentaciju Engleske pred Svetsko prvenstvo 2018. godine, kada je bio jedan od četvorice tinejdžera kojima je Sautgejt ukazao šansu.

Ovog leta je planirano da odigra prvo Evropsko prvenstvo u karijeri, ali sve su manje šanse za to.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke