Eriksen izašao iz bolnice, prvo što je uradio pokazuje veličinu

Autor: Aleksandar Golubović
petak 18.06.2021.
18:37
Izvor: Sportske.net

Zadivljujuće.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Najbolji danski fudbaler Kristijan Eriksen pušten je iz bolnice nakon sedmodnevnog boravka posle kolapsa koji mu se prošle subote dogodio na meču protiv Finske u Kopenhagenu.

Eriksenu je posle detaljnih ispitivanja nakon srčanog napada ugrađen defibrilator, koji će pratiti otkucaje njegovog srca i izvesno uticati na nastavak karijere.

Po izlasku iz bolnice vezista Intera je posetio reprezentativne saigrače koji su dan ranije porazom od Belgije u Kopenhagenu značajno umanjili šanse da se plasiraju u drugu fazu takmičenja.

Bivši fudbaler Totenhema i Ajaksa se oglasio porukom da se oseća dobro pod trenutnim okolnostima i da je prezadovoljan što vidi saigrače nakon izvanredne partije protiv Belgije.

"Nema potrebe to da naglašavam, biću uz njih u ponedeljak na utakmici protiv Rusije", napisao je Eriksen koji će ostatak turnira pratiti u društvu porodice.

Danska posle dva kola nema nijedan bod u grupi. Belgija se osamila sa šest, a naredni meč protiv Rusije, koja kao i Finska ima tri boda, biće ključan za opstanak na šampionatu.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke