Korona pravi probleme Makedoncima pred EP

Autor: Milovan Longinov
sreda 26.05.2021.
23:31
Izvor: Sportske.net, Beta

Izolacija...

EPA-EFE/THILO SCHMUELGEN / POOL
EPA-EFE/THILO SCHMUELGEN / POOL

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativac Severne Makedonije Enis Bardi pozitivan je na korona virus i nalazi se u izolaciji.

Kako se navodu u današnjem saopštenju Fudbalske federacije Makedonije (FFM), Bardi je u izolaciji u bazi reprezentacije, nema simptome i u dobrom je zdravstvenom stanju.

Fudbaler španskog Levantea je prilikom dolaska na okupljanje reprezentacije pred predstojeće Evropsko prvenstvo poštovao sve mere i zdravstvene protokole za zaštitu od korona virusa i nije ima kontakte sa timskim kolegama i osobama iz stručnog štaba, dodaje se.

"Enis Bardi je bez simptoma i oseća se dobro. Mi kao lekarski tim stalno pratimo njegovo zdravstveno stanje. Pre izvesnog vremena imao je kontakt sa nekim od igrača Levantea koji ima pozitivan test na korona virus", rekao je član lekarskog tima makedonske reprezentacije Aleksandar Saveski.

Kako je istakao, od početka okupljanja reprezentacije poštovani su i sprovodjeni svi protokoli u skladu sa zdravsvenim regulativama Uefe da bi se izbegao kontakt sa ostalim fudbalerima i članovima reprezentacije.  

"Ostaje da se prati stanje (Bardija) i verujem da će proći bez promene kliničke slike", rekao je Saveski. 

Evropsko prvenstvo počinje 11. juna, a reprezentacija Severne Makedonije igraće u Grupi C sa Holandijom, Ukrajinom i Austrijom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke