Oglasio se posle bacanja kapitenske trake - Možda vas iznenadi Ronaldov komentar

Autor: Sportske Net
ponedeljak 28.06.2021.
13:09
Izvor: Sportske.net

Portugalac spustio loptu.

EPA-EFE/HUGO DELGADO
EPA-EFE/HUGO DELGADO

Povezane vesti

Svakako još jedan od razloga zbog koga je žreb za osminu finala omražen, jeste ispadanje Portugala već u osmini finala. Reći će mnogi neuspeh, ali s obzirom na to da su se susreli sa jednim od glavnih favorita za osvajanje turnira, ne možemo da grešimo dušu. Bilo kako bilo, za Evropske prvake takmičenje je završeno, a kapiten tima Kristijano Ronaldo na svom zvaničnom Instagram profilu objavio je fotografiju svog tima uz komentar.

"Nismo postigli željeni rezultat i napustili smo takmičenje pre nego što smo želeli. Ali, ponosni smo, dali smo sve da obnovimo titulu evropskog šampiona i ova grupa je dokazala da još uvek može da pruži puno radosti Portugalcima", napisao je Portugalac, a potom se dotakao i navijača.

"Naši navijači su bili neumorni podržavajući tim od početka do kraja. Trčali smo i borili se za njih, kako bismo ispunili poverenje koje su nam ukazali. Nije bilo moguće stići tamo gde smo svi želeli, ali evo naše iskrene i duboke zahvalnosti". 

Na kraju, možda i iznenađujuće, jedan od najboljih fudbalera sveta je diplomatski, iako je indisponiran posle meča bacio kapitensku traku, čestitao protivniku.

"Čestitke Belgiji i puno sreće svim ekipama koje su ostale u takmičenju. Što se nas tiče, vratićemo se jači. Napred Portugal", završio je Ronaldo. 


Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke