Osveta se servira hladna, Nemac naplatio Kristijanu prepotentnost!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 20.06.2021.
09:44
Izvor: Sportske.net

Dočekao je svoje, sigurno da je motivacija bila ogromna...

EPA-EFE/Matthias Hangst
EPA-EFE/Matthias Hangst

Povezane vesti

Svet priča o Robinu Gosensu, tačnije oni koji slabije prate Seriju A.

Jer, Nemac igra fantastično več nekoliko sezona za Atalantu, došao je tiho, bez pompe iz Holandije i sigurno je jedan od najboljih levih bekova Evrope već par sezona. 

Ovaj momak je imao čudnu karijeru, nije uspeo da obezbedi ugovor u Bundesligi, otišao je u mlađe kategoije Vitesea, bio na pozajmici u drugoligaškom Dodrehtu, pa igrao za Herakles kao slobodan igrač pre dolaska u Italiju.

Par godina pre toga kao omladinac je bio na probi u Dortmundu i kako sam kaže, doživeo fijasko. Otac mu je Holanđanin, majka Nemica, poziv "Pancera" dobio je prošle sezone nakon fantastičnih igara u Bergamu, Holanđani ga nisu ni zvali.

Juče je rasturio Portugal, nijedan igrač u dosadašnjem toku prvenstva nije odigrao tako dominantnu partiju, dve asistencije i gol levog spoljnog igrača i to u lice Ronaldu.

Zbog čega Ronaldu?

Pa, sam Gosens je otkrio da je pre dve sezone tražio dres fudbaleru Juventusa koji ga nije ni pogledao, a odbio je da mu da svoju "sedmicu".

"Osećao sam se bedno, pocrveneo sam, zaista je bilo neprijatno. Nisam ni otišao da pozdravim navijače kako bih uzeo dres, ali eto, odbio me je", kaže Nemac.

Da stvar bude smešnija, Hatebur zemljak iz Atalante (Holanđanin) mu je poklonio Ronaldov dres, kupio je i uručio mu u svlačionici, kao malu šalu...

Gosens je ponovo igrao protiv Ronalda, ali nikad, pa ni juče mu nije tražio dres.

"Nisam i neću, juče sam samo hteo da uživam u pobedi", rekao je reprezentativac Nemačke koji je na meti Juventusa, ali mu je cena sada otišla u nebo pa će teško završiti u istom dresu kao Kristijano...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke