Ovo smo svi čekali, oglasio se Spinacola

Autor: Aleksandar Golubović
subota 03.07.2021.
12:55
Izvor: Sportske.net

Ne gubi nadu.

 EPA-EFE/Philipp Guelland
EPA-EFE/Philipp Guelland

Povezane vesti

Reprezentativac Italije Leonardo Spinacola poslao je ohrabrujuću poruku da će se uskoro vratiti na teren, nakon što što je prethodno veče doživeo tešku povredu u meču četvrtfinala Evropskog prvenstva protiv Belgije.

Defanzivac Rome doživeo je u petak uveče povredu Ahilove tetive zbog koje je za njega turnir prevremeno završen, a pitanje je kada će se vratiti na teren.

Napustio je teren u drugom poluvremenu na nosilima i sa suzama u očima i vratio se u Rim gde će biti podvrgnut medicinskim ispitivanjima kako bi se dala tačna dijagnoza.

U međuvremenu se oglasio na Instagramu uz nadu da će se uskoro vratiti na teren poželevši sreću saigračima iz reprezentacije u nastavku šampionata.

"Svi znalo kako je prošlo, ali naši plavi snovi se nastavljaju i sa ovim timom ništa nije nemoguće. Jedino mogu da vam kažem da ću se vratiti uskoro! Siguran sam!", napisao je Spinacola na popularnoj društvenoj mreži.

Podsetimo, kakva atmosfera vlada u taboru Italijana svedoči i pesma koju su saigrači uputili Spinacoli dok su se vraćali avionom za Firencu.

Izabranici Roberta Mančinija nastavljaju pohod ka finalu Evropskog prvenstva utakmicom protiv Španije u utorak, a meč se igra na londonskom "Vembliju" sa početkom od 21 sat.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke