Poluvreme - Barelin "mini-šou" i Insinjeova "lepotica", čeka nas spektakl!

Autor: Nemanja Janošev
petak 02.07.2021.
21:48
Izvor: Sportske.net

Odličan, otvoren fudbal u Minhenu.

 EPA-EFE/Andreas Gebert
EPA-EFE/Andreas Gebert

Povezane vesti

Fudbaleri Italije vode sa 2:1 na poluvremenu četvrtfinalnog duela protiv Belgije.

Poluvreme dostojno četvrtfinala i imena ovih ekipa. Gledali smo otvoren fudbal, sa nekoliko odličnih prilika na obe strane. 

Italijanima je poništen pogodak Leonarda Bonućija, odbrana Belgije je bila poprilično nesigurna, sa nekoliko grešaka u predaji lopte i upravo ih je to naposletku i koštalo.

Nisu Belgijanci bili bezopasni. Udarce Kevina de Brujnea i Romelua Lukakua uz dosta napora zaustavio Đanluiđi Donaruma. Nešto pre pola časa igre, taman kada je delovalo da su se "crveni đavoli" oslobodili napada "azura", usledila je greška Vermalena koji je predao loptu Veratiju u noge, ovaj prosledio Bareli koji nije časio ni časa pogodivši malu mrežu gola Kurtoe!

Pritiskali su izabranici Roberta Martineza, a onda - magija. Lorenco Insinje je dobio nešto više prostora, kardinalna greška Belgijanaca koji nisu izašli na omalenog napadača Napolija što je kažnjeno u 44. minutu. Nepuna dva minuta kasnije, Di Lorenco je bio nešto oštriji u duelu sa Dokuom u šesnaestercu Italije i Slavko Vinčić je posle provere dosudio penal. Lukaku je smanjio i najavio spektakl.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke