Posle finala EP, oglasio se on i neće da se izvinjava!

Autor: Sportske Net
ponedeljak 12.07.2021.
23:10
Izvor: Sportske.net

Konačno se obratio.

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Jedan od tragičara Evropskog prvenstva i onaj koji je među "glavnim krivcima", barem ako pitate navijače Markus Rašford, oglasio se otvorenim pismom na društvenim mrežama. 

Podsećanja radi, Rašford je prvi promašio penal za Englesku, dok su za njim neprecizni bili Sančo i Saka. Mnogo prašine se podiglo posle ovog ispadanja Engleza od Italijan u finalu Evropskog prvenstva, čak su podignute i tužbe zbog rasističkog ponašanja navijača prema trojici fudbalera. Bilo kako bilo, Markus navodi da snosi odgovornost, ali da nema nameru da se izvinjava. 

"Ne znam ni odakle da počnem... Osećam da sam izneveri saigrače. Osećam se da sam sve izneverio. Penal je bio sve što sam trebao da uradim za tim. Mogu da postignem gol sa penala dok spavam, zašto ne i tada? Sve što mogu da kažem je žao mi je. Mogu uvek da prihvatim kritiku – da je moj penal bio loš, da je trebalo da budem precizniji, ali neću da se izvinjavam za ono što sam i za to odakle sam potekao. Nikada se nisam ponosnije osećao nego kada sam nosio dres engleske reprezentacije dok me je moja porodica podržavala zajedno sa desetinama hiljada navijača“, napisao je ofanzivac Mančester junajteda. 


Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke