Ronaldo uradio isto što i u Beogradu, šta ga čeka iza ugla?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 28.06.2021.
08:26
Izvor: Sportske.net

Kristijano Ronaldo razočaran, ali tek će biti na naslovnim stranama...

EPA-EFE/HUGO DELGADO
EPA-EFE/HUGO DELGADO

Povezane vesti

U Beogradu je bacio traku razočaran jer mu nije priznat čist gol, tada je dobio mnogo kritika i u portugalskoj javnosti. Isto je ponovio sinoć nakon eliminacije od Belgije na EURO. On je frustriran zbog poraza bacio traku, završio je šampionat, postigao pet golova, ali Portugal nije stigao ni blizu odbrane titule.

Kristijano će morati da sačeka kvalifikacije za Mundijal kako bi ostao sam na vrhu večne liste najboljih strelaca reprezentacija svih vremena. Sada deli čelnu poziciju sa Ali Daijem, dali su po 109 golova.

Da li je ovo bilo poslednje EP za Kristijana? Odigrao ih je pet, naravno, prešao je i Platinija po broju golova u završnici. Ništa nije sigurno, naredno je za tri godine, planira da još igra.

I to najmanje dve godine u Evropi.

Iz Juventusa je stigla poruka, da se odluči, kako bi planirali prelazni rok. Ima još godinu dana ugovora, u Torinu čekaju, plata od preko 30 miliona evra je teret, ali ako Ronaldo hoće da ostane, jasno čekaju ga otvorenih ruku. U suprotnom žele da znaju na čemu su.

Ali, ni Ronaldo nije siguran. Rado bi u PSŽ, da li to zavisi od prodaje Mbapea, ili će Leonardo dovesti Portugalca i bez toga, teško je reći. Ono što je problem jeste plata, ali možda bi Kristijano smanjio zahteve ako bi mu bio ponuđen dvogodišnji ugovor.

On bi u tom slučaju sigurno, osim Mundijala u Kataru, bio u timu Portugala i za EP, tada bi imao 39, posle Evrope planira da se oprosti u MLS, ili barem tako tvrde Portugalci.

Sada sve ostaje na Mendešu, ostanak u Juventusu ili odlazak u Pariz, treće opcije u Evropi nema. Real nije zainteresovan, a i priča oko povratka u Junajted nema nikakve potvrde. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke