Samo u Engleskoj, ovo što se desilo Leu Bonućiju je nasmejalo svet!

Autor: Boris Jovanović
sreda 07.07.2021.
08:58
Izvor: Sportske.net

Šta zna obezbeđenje ko je Leo...

EPA-EFE/Justin Tallis
EPA-EFE/Justin Tallis

Povezane vesti

Italijani slave emotivno pobede, i to sa navijačima. Kjelini je posle četvrtfinala poleteo u zagrljaj grupi pristalica gde je bio i njegov rođeni brat, a Leo Bonući je sinoć otišao pod tribinu i podelio radost sa tifozima. Niko iz Italije gotovo nije mogao da dođe, ali su zemljaci koji žive na ostrvu napravili sjajnu atmosferu, bilo ih je više nego Španaca, došli su iz svih krajeva UK.

Kada je Bonući slavio, intervenisalo je obezbeđenje, tačnije redari, a jedna gospođa nije imala milosti. Zavela je red i tražila od zbunjenog štopera Juventusa da se vrati na tribinu i sedne na svoje mesto. 

Njegov izraz lica je obišao svet, ali šta znaju čuvari ko igra za Italiju, a ko je navijač.

On se vratio na teren ka saigračima, a usledile su šale, da je sreća za redare što pored njega nije bio Kjelini, ali i da je ovo klasično obezbeđenje na Vembliju gde rade ljudi koji ne znaju ništa ni o čemu kada je fudbal u pitanju.

Inače, Bonući je zapalio Italiju pred meč uveravajući da ne mora ni da razgovara sa Kjelinijem jer su telepatski povezani i da čitaju jedan drugom misli pošto deceniju igraju zajedno.

Sa druge strane Kjelini kaže da je više vremena proveo u životu sa Bonućijem nego sa sopstvenom ženom...

Sjajni tandem gura Italiju, sledi finale...

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke