UEFA ne zna za stid, pretila Dancima ako se ne vrate na teren!?

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 14.06.2021.
12:25
Izvor: Sportske.net

Surov zahtev.

EPA-EFE/Friedemann Vogel
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Legendarni golman Peter Šmajhel otkrio je zastrašujuću istinu povodom subotnjeg meča između Danske i Finske u Kopenhagenu, koju je obeležio pad Kristijana Eriksena u finišu prvog poluvremena.

Niko nije razmišljao o fudbalu dok se lekarska ekipa reprezentacije Danske borila za život veziste Intera, pa su se obe ekipe povukle sa terena.

Bez obzira na brojne teorije o tome šta je prevagnulo da se Danci ipak vrate na teren, Šmajhel otkriva da je UEFA pred ovom skandinavskom reprezetacijom postavila tri izbora.

Prvi je da se meč okonča istog dana, kako je na kraju i bilo. Druga opcija odnosila se da se meč nastavi u nedelju u podne, kako ne bi remetio ustaljeni raspored, a treća opcija je izazvala najviše kontroverze.

Danci nisu imali izbora da odustanu od utakmice, jer im je iz Niona zaprećeno da će izgubiti službenim rezultatom 3:0 od Finske u slučaju da se u subotu ili nedelju ne pojave na terenu.

Meč su izgubili sa 1:0, ali su pobedili van terena saznavši da je Eriksen ipak dobro.

Naredni meč igraju protiv moćne selekcije Belgije i to će im biti ključna bitka za dalji plasman na Evropskom šampionatu.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Monday, 14.06.2021
13:17

I??Sta je tu sada sporno??

avatar
dzigi88
Monday, 14.06.2021
13:05

Kakav naslov... Kakva glupost od naslova... Pa nije ovo prvenstvo koje traje 7,8 meseci pa da mogu da odloze utakmicu za mesec dana. Tragedija je ono sto se desilo Eriksenu, ali ja ovde ne vidim nista surovo. Hocete da nastavite utakmicu odmah, sutradan ili da je predate... Malo ozbiljniji tekstovi i naslovi bi vam dobro dosli...