Kragujevčani, večeras svi u ''Jezero'' - ''Igramo da Teodora pobedi!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.02.2017.
12:34
Izvor: Sportske.net, ekonomac.com

U kragujevačkoj dvorani ''Jezero'' večeras će, sa početkom od 18:30h biti odigrane tri zanimljive futsal utakmice, sa zajedničkim, humanim ciljem - da se prikupi što više sredstava za lečenje male Kragujevčanke Teodore Vranješević.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Devetogodišnja Teodora se u poslednjih nekoliko meseci bori sa opakom bolešću, leukemijom, a večerašnji događaj u ''Jezeru'' je prilika da joj svi zajedno pomognemo da u toj borbi i pobedi.

Dosadašnji tretmani su dali izvesne rezultate, ali je pred Teodorom i njenom porodicom još dug put višemesečnog lečenja, kako bi ostvarila najvažniju, životnu, pobedu.

Kako bi joj pružili podršku da istraje u svojoj borbi, dva vodeća kluba u gradu, KMF Ekonomac i FK Radnički 1923, uz podršku svih ljudi dobre volje, odigraće revijalne futsal utakmice, sa željom da se sakupi što je moguće više finansijskih sredstava za lečenje mlade sugrađanke.

Tim povodom, večeras će se u  hali ''Jezero'' odigrati tri revijalne utakmice i t

18.30 , FK „Radnički 1923“ – FK „Vašarište“ (igrači rođeni 2005 – 2006.godine)
19.00, KMF „Ekonomac“ – FK „Radnički 1923“ (seniori, I poluvreme)
19.40, KMF „Ekonomac“ – FK „Radnički 1923“ (veterani, II poluvreme).

Na ulazima za zapadnu tribinu biće postavljene kutije za sakupljanje dobrovoljnih priloga umesto kupovine ulaznica, a sav prihod sa te strane i donacija sponzora biće upućeni porodici Vranješević.

Oni koji bi želeli da budu deo ove akcije, a nisu u mogućnosti da dođu u halu, svoje donacije mogu da uplate i na tekući račun otvoren u Erste banci broj 340 – 32003872 – 78 (Bogdan Vranješević).

Neka tribine večeras budu pune – DA TEODORA POBEDI !!!

--

Ne propustite