AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (18. 7. 2023)

Autor: Ivan Cvetković
utorak 18.07.2023.
09:45
Izvor: Sportske.net

Danas dosta zanimljivih mečeva, odabrali smo za vas...

Povezane vesti

5329 Zrinjski - Urartu 3+ (2.15)

Sve je rasprodato za ovaj meč, odavno već nije bila nijedna ulaznica, jasno je kakva je euforija trenutno u Mostaru. Naše komšije su dobile prvi meč, utakmica je bila prilično ujednačena, i jedni i drugi su imali svoje šanse, tresle su se i prečke i stative. Sada očekujemo da Zrinjski vodi glavnu reč, ali nemojte se iznenaditi ako bude golova jer su i jedni i drugi imali sreće u prvom duelu.

5516 Estudiantes de La Plata - Barcelona SC PSN 1 (2.45)

Estudijantes je bio bolji tim u prvom meču, ali su izgubili golom u finišu. Imali su čak i poništen gol, posed lopte je bio na njihovoj strani, svi statistički detalji, ali gledaju se golovi. Sada verujemo u njihovu pobedu, ne očekujemo da gosti stvore previše šansi.

5330 Breidablik - Shamrock Rovers NG (2.08)

Kako dati gol Islanđanima? Nakon što su preslišali Budućnost iz Podgorice, postaju polako apsolutni hit kvalifikacija, dobili su Šamrok u prvom meču sa 1:0. Neverovatno su disciplinovani, verujemo da njihova bajka može da se nastavi. Ni u petak protiv Frama nisu primili gol, kao da su uvežbavali odbranu. Ono što definitivno očekujemo jeste mali broj golova, a da jedna ekipa neće dati gol izgleda baš dobro sa solidnom kvotom.

4834 Fylkir - Kopavogur 1-3I&1-3II (1.75)

Slaba forma Filkira, bez pobede u poslednjih pet mečeva, igraju slabo i sada im u goste dolazi ekipa koja takođe igra na dosta golova. Dakle, jasno je da mreže neće mirovati, teško da ćemo videti poluvreme bez ijednog gola jer i jedna i druga odbrana nisu za pohvalu (zajedno su primili 66 golova u po 15 mečeva).

Ne propustite