AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (22. 10. 2024)

Autor: Ivan Cvetković
utorak 22.10.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Predlozi za danas.

Povezane vesti

1037 Sheffield Wed - Swansea 1X&GG (2.39)

Svonsi je ne tako davno bio deo i premijerligaškog karavana, ali slavni dani velškog kluba sada su tek bliska prošlost. “Labudovi” su “zatočeni” u Čempionšipu gde su samo jedna od prosečnih ekipa koja se verovatno neće grčevito boriti za opstanak, ali nije ni favorit za neko od mesta koja vode u viši rang. Svonsi je u rezultatskoj krizi i ponovo gostuje Šefildu, ovoga puta nakon poraza od Junajteda čeka duel sa Venzdejom. “Sove” su popravile utisak u poslednje vreme, mada je i dalje to ekipa koja lako može dati, a još lakše primiti gol. Venzdej nije dobio Svonsi poslednjih šest utakmica, možda neće ni ovoga puta, ali može da pozitivnog rezultata.

5361 Aston Villa - Bologna 1&1+I (2.05)

Aston Vila se na veličanstveni način vratila u društvo najboljih evropskih ekipa posle gotovo 40 godina. Nekadašnji prvak Evrope upisao je obe pobede na startu novog formata takmičenja, pa sada u dobrom raspoloženju čeka Bolonju koja se muči ne samo u Evropi, već i u Seriji A. Odlazak Tijaga Mote promenio je mnoge stvari u klubu i ekipa tek treba da se posloži po zamislima Vinćenca Italijana, ali do tada će morati da prođe teško gostovanje klubu iz Birmingema. Aston Vila od početka sezone ima samo jedan poraz i deluje spremno da ponovi sličan uspeh iz prethodne sezone, dok se za Bolonju to baš i ne može reći.

5356 Juventus - Stuttgart 1&2+ (2.27)

Juventus pod vođstvom novog trenera Tijaga Mote kao da ima dva lica od početka sezone. Jedno je ono evropsko gde u Ligi šampiona imaju obe pobede uz gol-razliku 6:3 koja jasno ukazuje na prilično otvoren stil igre, dok u Italiji to nije slučaj. “Bjankoneri” se u Seriji A neretko muče, Ali pobeđuju i pritom imaju samo jedan primljeni gol na osam utakmica. Štutgart, pak, dolazi u Torino posle serije od pet utakmica bez pobede, a naročito je bolan poslednji poraz od Bajerna u Minhenu gde je domaćin slavio sa 4:0. Čini se da “Švabe” ne igraju tako dobro u gostima, što bi “Bjankoneri” morali da iskoriste na pravi način.

1255 Castellon - Granada GG&3+ (2.11)

Španska elita možda odmara, ali vremena za tako nešto u Segundi nema. Kasteljon će u okviru 11. runde drugog ranga španskog fudbala dočekati Granadu u nečemu što bi se moglo nazvati i derbijem kola, uzevši u obzir trenutno stanje na tabeli. Pomalo atipično za ostatak lige, obe ekipe igraju otvoren i napadački fudbal sa mnogo pogodaka u svojim mečevima, pa stoga i treba očekivati efikasan duel petog i šestog tima na tabeli. Ambicije su jasne, a to je plasman u Primeru, bilo kroz plej-of, bilo direktno za šta će biti potrebno još više. Granada još uvek nema poraz na gostovanjima što je prilično impresivno, pa ćemo igrati na golove.

Ne propustite