AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana (24. 5. 2023)

Autor: Ivan Cvetković
sreda 24.05.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Bogata ponuda usred radne nedelje.

Povezane vesti

9372 Trinec - Opava p.p. tačan rezultat 0:0 (2.88)

Duel koji bi mogao da znači kraj nade za onog koji izgubi. Obe ekipe su na pozicijama sa kojih se ispada iz lige, ovo je pretposlednje kolo. Opava će se braniti, imaju bod više, možda bi mogli da u poslednjem kolu prestignu drugi tim Slavije. Ovo su dva najneefikasnija tima u ligi, čeka nas ogromna borba i dosta opreza, verovatno neće biti golova u prvom poluvremenu.

9445 Hibernian - Celtic GG&3+ (1.92)

Nema nekog značaja u ovom meču, svako gostovanje klubova iz Glazgova je veliki izazov za timove Edinburga, Hibsi će učiniti sve da ostanu neporaženi. Šampion se opustio, izgubio i prvi "Old Firm" u sezoni, nisu dobili ni Sent Miren za vikend, ali svejedno je, ostalo je finale kupa protiv Invernesa da zatvore sezonu triplom krunom. Hibsi samo pobedom ostaju u trci sa najvećim rivalom za četvrto mesto.

9465 Djurgarden - Hacken GG&3+ (1.82)

Djurgarden nije ni senka tima od prošle sezone, ali neće odustati od juriša ka protivničkom golu. "Osice" iz Hakena su osvojili titulu neočekivano, teško će uspeti da pariraju jakom Malmeu, ali biće u vrhu, u to nema nikakve sumnje. Oba tima mogu da postignu gol, šampion ima najefikasniji napad u ligi. Timovi su igrali u Hakenu pre tri nedelje, videli smo pet golova.

9333 Londrina - Ceara 0-1I&0-1II (1.98)

Brazilska druga liga nam je donela lep profit prošle sezone, igra se tvrdo, nema mnogo golova. Seara je ispala iz elite, ako ovako nastave teško će se ekspresno vratiti, najveći problem je ofanziva, daju manje od gola po meču. Londrina je klub koji dolazi iz Parae, imaju vatrenu publiku teško gube kod kuće. Bliži su pobedi, a malo golova je najbolja opcija.

Ne propustite