AdmiralBet predlaže - Česterfild iz "keca", malo golova u Holandiji 2

Autor: Milovan Longinov
utorak 24.01.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Šta AdmiralBet savetuje danas?

Povezane vesti

7994 Ghazi El Mahallah - Zamalek 1.p. tačan rezultat (2.70)

Zamalek je za vikend izgubio večiti derbi protiv omraženog rivala Al-Alija i pokazao da ni ove sezone ne može da se nosi sa "narodnim klubom". Sredinom nedelje gostuju Gaziju koji igra dobro u drugoj sezoni posle povratka u elitu. "Seljaci" koji dolaze sa severa države iz El Kubre su baš tvrdi na svom terenu, odluka bi mogla da padne u nastaku. 

6998 Telstar - Maastricht 0-1I&1-2II (2.55)

Uvek je čudno kada tražimo malo golova u Holandiji, pogotovo u drugoj ligi, ali Telstar ne igra ofanzivno, što se Mastrihta tiče oni su klasična domaća ekipa. Ovi timovi nisu efikasni, a kvota je odlična...

7889 Chesterfield - Altrincham 1-1 (2.62)

Pisali smo o Česterfildu, jedan od najjačih timova u Nacionalnoj ligi, ali bez mogućnosti da se probije u ligaški sistem. Odmorni su, igrali su FA kup protiv VBA (izgubili ubedljivo ponovljeni meč), stiže im Altrinčem koji je jedva pobedio slabi Mejdston u utakmici za vikend. Domaćin bi trebalo da dobije bez problema, rešili su rivala za dva minuta na gostovanju u prvom delu šampionata.

7909 Glentoran - Dungannon Swifts tačan rezultat 1:0, 2:0, 3:0 (2.28)

Glensi su mnogo bolji tim od Swiftsa, završiće u plej-ofu. Kod kuće popularni "Pevci" baš retko primaju golove od timova iz donjeg doma, a Danganon je sa putovanja doneo bod do sada i postigao tek pet golova. 

Ne propustite