Mešalica - Harts i Aberdin za kvotu 3,20

Autor: Milovan Longinov
utorak 17.01.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Šta AdmiralBet savetuje danas?

Povezane vesti

4744 Solihull Moors - Aldershot 1&3+ (2.75)

Mursi su zaređali sa lošijim rezultatima, ali deo toga je raspored. Morali su da dva puta igraju protiv moćnog Reksama u šest dana, lako su izgubili u Velsu, ali su najbogatijem klubu u ligi pružili sjajan otpor u Zapadnom Midlendu. Ovaj zanimljivi klub je pre šest godina uspeo da se domogne pete lige, prošle sezone su čak bili treći na tabeli, ali su izgubili finale plej-ofa. Bili su i drugi pre nekoliko sezona, na klupi je Nil Ardli, nekadašnji član "Lude Bande" iz Vimbldona, čovek koji je sakupio dosta mečeva u PL. Vodio je Nots Kaunti i naravno Vimbldon sa kojim se plasirao u treću ligu. "Senice" su svakako bolji tim od Alderšota, igraju veoma ofanzivno, pa bismo uz pobedu domaćina mogli da vidimo i golove.

5205 Hearts - Aberdeen GGII (3.20)

Po nama, van Old Firm rivala ovo su dva najbolja tima u Škotskoj, iako se Livingston nalazi na četvrtom mestu, ispred Aberdina. Donsi su imali teži raspored u poslednje vreme pa su skliznuli na tabeli, ali nisu bez šansi u Edinburgu. Domaći "Džambosi" ciljaju treće mesto i nove kvalifikacije za Evropu. Oni igraju odličan fudbal, i prošle godine su bili treći, na "Tajnkastlu" nikada nije lako biti gost, publika je bučna, domaćin motivisan, pritisak je veliki. Nije ni čudo, što su dobili čak sedam od deset mečeva u Edinburgu, Aberdin će teško odoleti. Ali, Harts spusti gard i napada od početka, daju, ali i primaju baš dosta golova. Favoriti jesu, ali su golovi bolje rešenje, tim pre što tradicionalno, Aberdin trese mrežu rivala u Edinburgu.

5136 Sao Bento - EC Santo Andre 0-1I&0-1II (1.77)

Liga Paulista, ovi timovi se sigurno neće boriti za titulu sa divovima, Sao Bento je promovisan u najjače takmičenje u državi, "Azulao", odnosno "Veliko Plavo" vodi iskusni Paulo Santos, stručnjak za promocije. On je pre par sezona vodio i rivala, Santo Andre, četvrtoligaša koji je standaran u svojoj državnoj ligi. "Ramaljao" (nadimak su dobili po osnivaču svog gradića Santo Andre (u blizini Sao Paula) je svojevremeno, pre dvadesetak godina šokirao sve osvojivši kup Brazila, ali sada su u ponoru. U Paulisti manji timovi igraju tvrdo, ove ekipe su u četvrtj ligi prošle godine u dva međusobna meča postigle tri gola, i sada neće biti efikasno. Sao Bento je odoleo protiv Palmeirasa u gostima, dok je Santo Andre savladao Gvarani, pa jasno da i jedni i drugi meč dočekuju u sjajnom raspoloženju, nisu primili gol u prvom kolu.

5112 Karamgumruk - Basaksehir 2+ p.p. (2.70)

Basakšehir je izgubio za vikend u Trabzonu, možda su zaslužili i više, ali rani gol i promašaji su ih skupo koštali. U kupu protiv Pirlovog Karamgumruka će probati da odu dalje u kupu, ovaj tim je dva puta igrao finale, ali nema trofej u ovom takmičenju. Poslednji vredni rezultat je polufinale pre dve sezone. Tim vodi legendarni Emre Belezoglu je favorit, ali Andrea Pirlo neće odstupiti od svog napadačkog fudbala. Italijan je osveženje u turskom fudbalu, ekipa je u sredini, veoma su efikasni, malo pažnje posvećuju odbrani. Ove sezone u prvenstu je meč završen bez golova, ali prošle su obe utakmice bile efikasne.

 

Ne propustite