Alimpijević hvali "višestruko važnu pobedu", otkrio kada se vraćaju Antić i Ročesti

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 30.10.2017.
20:21
Izvor: Sportske.net

Trener ima razloga za zadovoljstvo posle trijumfa nad MZT-om.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je pobeda nad MZT-om bila višestruko važna za njegov tim.

"Važno je bilo da se dobije na ovako dominantan način a da se pritom razigraju i neki igrači koji su bili stegnuti u poslednje vreme. Važno je da nastavimo gde smo stali. Ovo je 10. utakmica od početka sezone, a mi i dalje nismo kompletni", rekao je Alimpijević posle ubedljivog trijumfa.

Zvezda je danas pobedila MZT sa 112:73, iako je igrala bez Pera Antića i Tejlora Ročestija.

"Tejlor je dobio udarac i nije bilo razloga da bude tu. On će biti sigurno spreman za Bamberg. Pero je osetio zatezanja protiv Makabija, ali smo odlučili da tu odigra, pa da onda napravi pauzu.

On vuče povredu lista još iz Fenera i bilo je samo pitanje kada će je zalečiti kako treba. Mislim da neće biti u sastavu za Bamberg, ali će sigurno biti skroz spreman za derbi
", rekao je Alimpijević.

Sjajnu utakmicu odigrao je Nikola Radičević, koji je meč završio sa 17 poena i 10 asistencija za 22 minuta u igri, sa ukupnim indeksom korisnosti od 28.

"Posebno mi je drago zbog Nikole Radičevića, koji je odigrao dobru partiju. Za mene su potezi vredni svakog poštovanja kad ukrade loptu i ima 'jedan na nula' u kontri i asistira saigraču", pohvalio je Alimpijević svog plejmejkera.

Zvezda u četvrtak dočekuje Bamberg u Evroligi, a onda se u ponedeljak uveče igra derbi čiji je domaćin Partizan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RUSKI CAR
Tuesday, 31.10.2017
05:48

Baš mi je drago zbog Radičevića, tačno se vidi da mu fali samopouzdanje, kada bi na sledecih 4-5 utakmica dobio značajnu minutažu (bar 20ak min) mislim da bi eksplodirao. Mislim da gazimo i Bamberg i partizan.