Alimpijević: "Okrećemo se Olimpijakosu i Partizanu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 22.01.2018.
21:43
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević rekao je da je ishod utakmice u Skoplju rezultat ozbiljnog pristupa njegovih izabranika i dodao da se ekipa okreće predstojećim duelima sa Olimpijakosom i Partizanom.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s upisali su četrnaestu pobedu u ABA ligi na gostovanju u Skoplju i ponovo preuzeli drugu poziciju na tabeli regionalnog šampionata.

Pobeda je ostvarena iako Dušan Alimpijević nije mogao da računa na Pera Antića i Džejmsa Feldina, a trener crveno-belih istakao je posle utakmice da se njegova ekipa već sada okreće onome što sledi.

"Konačni rezultat ne oslikava realno stanje. Razlika je napravljena u drugom delu utakmice, uz ozbiljan pristup svih igrača, prve i druge petorke i mislim da je to bila ključna stvar da se utakmica završi ovako, sa velikom razlikom. Prisutna je ozbiljnost kod svih momaka", kazao je Alimpijević.

Crvenu zvezdu mt:s u petak čeka evroligaški okršaj sa Olimpijakosom, a sledećeg ponedeljka odmeriće snage sa Partizanom.

"Utakmica je gotova, večeras idemo na put i za nas je nepotrebno da se u svakoj analizi osvrćemo za sobom. U petak nas čeka Olimpijakosa, u ponedeljak Partizan i to je to", zaključio je Alimpijević.

Šampion Srbije i ABA lige posle 17 odigranih utakmica zauzima drugo mesto na tabeli sa pobedom manje u odnosu na vodeću Budućnost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke