Andrić, Birčević, Ratkovica - Ovako je Sasari vraćen u život!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.11.2016.
23:21
Izvor: Sportske.net

Tri neshvatljiva poteza košarkaša Partizana u poslednjih minut i po meča sa Dinamo Sasarijem koštala su crno-bele pobede nad italijanskim sastavom. Evo kako je Dinamo vraćen u život i kako je izborio produžetak.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Partizana odigrali su još jednu utakmicu sa mnogo uspona i padova ali su navijači verovali da će tim Aleksandra Džikića uspeti da ostvari pobedu nad Dinamo Sasarijem jer je na minut i po pre kraja "Parni Valjak" imao šest poena prednosti.

Odlična serija kapitena Novice Veličkovića rezultirala je prednošću Partizana (78:72) koja nikako nije smela da bude prokockana, a posebno ne na način na koji su crno-beli to uradili.

Kada pogledate kako je tekla sama završnica regularnog toka susreta shvatićete da su faulovi Mihajla Andrića, Stefana Birčevića i Branislava Ratkovice praktično bili presudni, a sreća je što Dinamo nije iskoristio sve te poklone.

Gostima je poklonjeno DEVET poena ali su upisali samo sedam pa se otišlo u produžetke. Mora se reći da je i očajno izvođenje slobodnih bacanja odigralo ulogu u porazu Partizana ali posle svega rečenog "Grobarima" sigurno neće biti ništa lakše.

Za one koji nisu gledali završnicu regularnog dela meča i one koji to žele da učine hladne glave savetujemo da bace pogleda na video u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
09:19
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
09:19

Ne znam da li je gluplji taj Andricev faul (nije dzabe Dule i njega davio, a ocigledno da je to trebalo malo duze da traje) ili ono branjenje na kraju, nepravljenje faula i onda na kraju faul kojim dajes bacanje za POBEDU?!

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 30.11.2016
03:18

Dzile odmri malo Ratkovicu daj Pota

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
09:51

Samo Pot juce nije dao kos, svi ti se upisu u strelce, a ti na kraju ne pobedis, to je strasno...