Antić i Luković propuštaju majstoricu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.04.2018.
12:44
Izvor: Sportske.net

Kadrovski problemi za trenere Crvene zvezde mt:s i Mornara pred majstoricu u Beogradu.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i ABA lige ugostiće u ponedeljak Mornar iz Bara u okviru polufinala plej-ofa regionalnog prvenstva.

Obe ekipe odbranile su domaći teren u prve dve utakmice tako da će sutrašnji duel biti odlučujući, a oba tima imaju kadrovskih problema pred majstoricu.

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević ne može da računa na Nemanju Dangubića, a potvrđeno je da će meč propustiti i Pero Antić koji je povredio skočni zglob.

"Pero Antić neće biti u sastavu za ovu utakmicu. Sve ostalo je nepromenjeno", objasnio je trener crveno-belih u najavi utakmice.

Slična poruka stiže iz Bara. Centar Uroš Luković najavio je da se igrati u majstorici ali je trener Mornara Mihailo Pavićević objasnio da to nije realno.

"Luković je van trenažnog procesa gotovo mesec dana. Godi njegova želja i volja da pomogne ekipi, ali moramo biti objektivni - šanse da zaigra su vrlo male", rekao je Pavićević.

To znači da će obe ekipe biti oslabljenje u odlučujućoj utakmici za plasman u finale ABA lige koja je na programu u ponedeljak od 21 čas.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikolaBuki
Sunday, 01.04.2018
16:38

U zadnje vreme bolje igramo bez antica nego sa njim tako da je ovo dobro za nas!