Bajić posle psovki: ''Ja kao trener neću dozvoliti ovakve stvari!''

Autor: Darko Mitrović
subota 24.12.2016.
23:57
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Burni tajm-aut u finišu meča između Igokee i Karpoša izazvao je dosta pažnje u medijima tokom večeri. Šta je posle svega rekao trener Igokee?

aba-liga.com
aba-liga.com

Povezane vesti

Podsetimo, Igokea je posle bolje igre u najvećem delu meča zasluženo savladala Karpoš Sokole sa 79:71, ali je opuštanje njegovih igrača u poslednjoj četvrtini razbesnelo trenera pobedničke ekipe, toliko da im je na tajm-autu u poslednjem minutu meča odbrusio da će im ''je***i majku sutra u 10 sati''.

Posle meča, na konferenciji za novinare, Bajić je naglasio da opuštanje ''ne dozvoljava''.

''Sa većim delom utakmice mogu biti zadovoljan, čak smo možda i rano došli do velike prednosti što je dovelo do pada koncentracije, ali ja kao trener neću dozvoliti da se ovakve stvari dešavaju, da se od sigurno rezultata neke stvari dovode u pitanje.

Prvi set je osvojen kada je u pitanju ABA liga, imamo još dva seta. Najbitnija nam je sledeća utakmica, sada se okrećemo Olimpiji. Karpošu i kolegi Nikoliću želim mnogo sreće, da izbore opstanak'', izjavio je Bajić.

Vuk Radivojević priznaje da su on i njegovi saigrači ''pravili gluposti'' u finišu meča.

''Cele nedelje smo se spremali, trener nam je skrenuo pažnju na sve ono što nas očekuje, jako smo radili i u prvom poluvremenu ispoštovali smo sve ono što smo dogovarali i to je dalo rezultat.

U poslednjoj deonici došlo je do pada koncentracije, poslednjih par minuta smo napravili gomilu gluposti ali je najbitnije da smo dobili utakmicu. Čestitao bih svojim saigračima na pobedi, pokušaćemo da nastavimo ovako dalje i da probamo da se zadržimo u vrhu'', izjavio je Radivojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke