Bajić svestan šta Igokea treba da uradi protiv Mege

Autor: Beta Beta
petak 29.11.2019.
16:57
Izvor: Beta

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić rekao je danas da njegova ekipa mora da iskoristi oscilacije Mega Bemaksa ako želi pobedu u predstojećem meču ABA lige.

Beta/ABA Liga/Ev
Beta/ABA Liga/Ev

Povezane vesti

"Očekuje nas utakmica na domaćem terenu koja je jako bitna, ali nama je svaka bitna do kraja sezone. Ekipa Mege je specifična, nikako ne smemo dozvoliti da uđemo u njihov ritam. Moramo iskoristiti oscilacije koje oni imaju da bismo došli do pobede. Talentovani su, popunjeni na svim pozicijama, s dobrom energijom", rekao je Bajić.

Košarkaši Mege u nedelju od 12.00 dočekuju Megu u utakmici devetog kola ABA lige.

"Naša boljka je ofanzivni skok i radili smo na tome da se ovaj segment popravi. Specifičan je termin, oni su imali utakmice u ovom terminu i bolje će se prilagoditi", rekao je Bajić.

"Očekujem od svojih igrača da imaju energije, rekao sam im da između sebe moraju imati više poštovanja, svi zavisimo jedni od drugih i svi zavisimo od istog koša. Imali smo kroz treninge dosta energije i nadam se da ćemo to preneti i na teren", dodao je on.

Košarkaš Igokee Đorđe Gagić naveo je da njegovu ekipu očekuje jako bitna utakmica.

"Ekipa Mege je jako mlada, mnogo trče i sigurno neće biti lako. Mi ćemo pokušati što bolje da se spremimo da iskontrolišemo njihovu tranziciju, defanzivni skok i da privedemo utakmicu u našu korist. Mi nismo imali sreće u prethodne dve utakmice, protiv Krke i  Budućnosti, ali je evidentno da smo podigli energiju. Vidi se napredak, treba nam momenat da prelomimo i nadam se da će se to dogoditi u nedelju", rekao je Gagić.

Nakon osam odigranih kola, Igokea je na pretposlednjem mestu na tabeli ABA lige sa jednom pobedom i sedam poraza. Isti skor ima i Mega koja je poslednja na tabeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke