Baš ludo, Vestbruk režirao veliki preokret za četiri sekunde protiv Duranta, bivši igrač Mege promašio pobedu!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 01.02.2021.
08:16
Izvor: Sportske.net

Uz Nikolu Jokića pričaće se o sudaru u prestonici!

AP Photo/Nick Wass
AP Photo/Nick Wass

Povezane vesti

Izgledalo je da su stvari izgubljene za Sikserse, ali su onda prešli na jednu varijantu zonske odbrane, istopili su -16 i odneli pobedu iz Indijane i to bez povređenog Embida.

Serija od 31:6 u poslednjih osam minuta je zatvorila priču, Haris je ubacio 27 poena, Korkmaz iznenadio sa 17, uključujući i par ključnih u poslednja tri minuta. Filadelfija je dala samo osam trojki iz 26 pokušaja i dobila meč u kome je izgledala loše tri i po četvrtoine. Brogdon je ubacio 25 poena, Sabonis 21 za razočaranog domaćina.

U Tampi je pao Orlando. Kanađani koji su domaćini na Floridi su savladali "državnog" rivala, Siakam je nemilosrdno napadao koš, 30 poena, drugi meč u nizu, očigledno da se probudio, tačnije oporavio od sitnih povreda koje ga prate tokom prvih meseci sezone. Reptorsi su prekinuli niz od tri poraza. Kod Orlanda Nikola Vučević 15 poena, 14 skokova.

Žestoko je bilo u prestonici, utakmica večeri, Netsi su pali protiv najgoreg tima lige. Bil i Vestbruk su pogodili trojke u ludoj završnici, Rasel Vestbruk je završio sa 41 poenom, 10 skokova i 8 asistencija, vodeći strelac lige Bil ubacio 37, koliko i njegov najbliži pratilac Kevin Durant.

Vašington je bio na -5, Bil je pogodio trojku, zatim je domaćin ukrao loptu, lopta je stigla do Vestbruka koji je takođe pogodio za tri. Poslednju šansu je propustio bivši igrač Mege Luvavu-Kabarot, lopta se nećkala, završila van koša- Bil je u poslednjoj sekundi realizovao dva bacanja i dotukao Bruklin. Harden nije igrao zbog povrede, prvi meč koji je propustio od blokbaster trejda.

Jedna od retkih pobeda Minesote, Bisli i top pik Entoni Edvards su ubacili po 23 poena, dobro su šutirali trojke, dali 16, pa i pored toga što su primili 72 poena u reketu pobeda je ostala na severu. Dramond je igrao sjajno 25 poena, 22 skoka, no Kavsi su izgubili 19 lopti, poklonili su rivalu 29 poena i to je odlučilo.

U prvom mečevima večeri, Klipsi su dobili u "Medison Skver Gardenu", a Nikola Jokić je odigrao utakmicu iz snova i praktično potvrdio da je bez ikakve konkurencije najbolji centar sveta u ovom trenutku, ali i vodeći kandidat za MVP priznanje.

Rezultati:

Njujork - LA Klipers 115:129
Denver - Juta 128:117
Indijana - Filadelfija 100:119
Toronto - Orlando 115:102
Vašington - Bruklin 149:146
Minesota - Klivlend 109:104

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke