Bertans: "Što vidite u Beogradu nećete nigde na svetu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.01.2015.
12:29
Izvor: Sportske.net

Letonski košarkaš Davis Bertans proveo je dve sezone u Partizanu a nakon šest meseci provedenih u Laboral Kući ponovio je da način navijanja u Srbiji ne može da se sretne nigde drugo u svetu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Četvrtu sezonu za redom letonski košarkaš Davis Bertans igra u timu koji nastupa u Evroligi ali ono što je doživeo u Partizanu nikada ne zaboravlja.

Premda je trener Duško Vujošević teško podneo trenutak kada je Bertans odlučio da napusti Partizan Letonac drži Partizan, Beograd i Srbiju u lepom sećanju o čemu je pisao i u svom blogu za sajt Evrolige.

"Za razliku od Beograda, gde vlada totalni haos, u Vitoriji je život drugačiji. Ima i nekih sličnosti što se tiče hrane i ljudi kao i strasti koja povezuje ljubitelje košarke svuda na svetu" napisao je Bertans.

Letonac je u prvi plan istakao način na koji navijači srpskih klubova bodre svoje miljenike što se ne može uporediti ni sa jednom drugom zemljom.

"Način na koji navijači pružaju podršku klubu ovde ne može se uporediti sa onim u Beogradu. Što vidite i doživite u Beogradu nećete nigde drugo na svetu" poručuje Bertans.

Reprezentativac Letonije do sada je odigrao 13 utakmica u Evroligi za Laboral Kuću a jedini je košarkaš mlađi od 25 godina koji spada među 15 najboljih u elitnom takmičenju.

Sa prosekom od 10.9 poena po utakmici i 3.3 skoka Bertans može da bude zadovoljan a pred njim je još najmanje 11 takmičarskih utakmica u TOP 16 fazi Evrolige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke