Besni Kevin Lav, frustracije izneo na teren, završio sa Kavsima?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 05.01.2020.
17:42
Izvor: Sportske.net

Detalj sa sinoćnjeg susreta objašnjava mnogo toga.

Epa/John G. Mabanglo
Epa/John G. Mabanglo

Povezane vesti

Košarkaši Klivlenda Kavalirsa su sinoć doživelo još jedna poraz, Oklahoma je bila bolja od sastav iz Ohaja.

Muče se Kavsi od kako ih je napustio LeBron Džejms, tranzicija nije najbolje napravljena, a Kevin Lav je praktično ostao zarobljen u ekipi koja, kako stoje stvari, neće skorije imati šanse ni da se domogne plej-ofa.

Ipak, njegovo "zarobljeništvo" u Ohaju nije tako bolno, kako zarađuje veliki novac, što mu je i glavna smetnja u potrazi za novim klubom.

Bilo kako bilo, bivši centar Minesote je rešen da napusti klub, što potvrđuju i sinoćnja dešavanja.

Najpre se na šuterskom treningu pred meč pokačio sa GM-om Kobijem Oltmaom, vikao je na njega pred čitavim stručnim štabom i saigračima i zbog toga je kažnjen sa hiljadu dolara.

Tokom utakmice je imao još jedan ispad, u jednom trenutku je isfrustriran što nije dobio pas prišao plejmejkeru Kolinu Sekstonu, uzeo mu loptu i iz sve snage je u finišu napada bacio ka Čediju Osmanu, koji je morao da šutira iz teške pozicije, naravno nije pogodio, ali je izvukao faul.

Sada je obelodanjeno i da neće nastupati večeras protiv Minesote, iz Klivlenda su obrazložili da žele da ga odmor jer su mečevi igraju dan za danom, ali čini se da je nešto drugo po sredi.

Oglasio se nakon sinoćnje utakmice i na "Instagramu", pojasnio je da nema nikakav problem sa svojim saigračima, koje, kako kaže, voli.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke