Birča se javlja sa sela, za njega ima posla!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 21.03.2020.
21:50
Izvor: Sportske.net

Iako su mnogi košarkaši Partizana u stanovima, Stefan Birčević je na selu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Selo Šopić u okolini Lazarevca, mesto je u kom trenutno boravi Stefan Birčević.

Srpski krilni centar i član naše reprezentacije trenutno pomaže svojima u prolećnim radovima, a "uhvaćen" je i kako vozi traktor sa svojim sinom.

"Okačili su taj snimak, šta da radim, sa sela sam, nemam šta da krijem. Sad smo tu kod mojih, čuvam malog, u prirodi smo oko domaćih životinja. Seje se bašta, ima zanimacije po ceo dan. Moji roditelji obično zasade baštu, ja pokosim dvorište..."
, rekao je Stefan Birčević.

Ovaj košarkaš je za "Novosti" istakao i da ga sve ovo više nervira nego što mu prija.

"Pa mene više nervira nego što mi prija jer je sad trebalo da dođe ono najbitnije i da krunišemo sve dobro što smo uradili do sada. Čudan je osećaj, desilo se odjednom. Sada treba vežbama da održimo naše telo na određenom nivou, ali to je teško bez pravog rada u teretani i hali. Većina živi u stanu, ograničeno je sve... Na nama je da pazimo na telo, ipak nam je ovo profesija. Najbitnije je da slušamo stručne ljude i one koji su pametniji od nas", ističe Birčević.

Ističe i da košarkaši Partizana sada moraju biti prezadovoljni sa onim što su učinili do sada.

"Trofeji na ABA Superkupu i Kupu Radivoja Koraća, prvo mesto u regularnom delu regionalnog takmičenja i plasman u četvrtfinale Evrokupa sa najboljim učinkom, bolje od ovoga nije ni moglo. Šteta što kruna nije došla, ali nadam se da će stići kad prođe sve ovo
", kaže Birčević za "Novosti".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke