Bokan organizuje "puč" protiv Čovića!?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.05.2019.
12:45
Izvor: Sportske.net

Informacije se smenjuju kao na traci, a sve ukazuje na to da je na delu organizovani puč protiv Crvene zvezde mt:s i njene filijale FMP-a.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

To što je Veljko Mršić krajem prošle nedelje doveo u pitanje opstanak ABA lige nije bilo nimalo slučajno, jer smo već danas dobili informacije da se u regionalnom šampionatu sprema neka vrsta puča.

Najpre se pojavila vest da je Budućnost organizovala sastanak u Zagrebu i da su na njega pozvani svih klubovi izuzev srpskih.

Direktor FMP-a Vladan Mitrović potvrdio je za "Sportske.net" da će sastanak biti održan, ali i da "Panteri" nisu pozvani na njega.

Nezvanično, poziv su dobili Ostoja Mijailović (Partizan NIS) i Miško Ražnatović (Mega Bemax), što znači da se Dragan Bokan odlučio za otvaranje fronta protiv Nebojše Čovića.

Crveno-beli i njihova filijala nisu dobil poziv da prisustvuju sastanku u Zagrebu i očito je želja Dragana Bokana da čitavu ligu okrene protiv Nebojše Čovića i njegovih klubova.

Jasno je da na pomenutom sastanku ne može biti donesena nikakva odluka jer se one donose na Skupštini, ali je isto tako jasno da bi u Zagrebu trebalo da bude pripremljen teren za nešto krupno.

U ovakvim okolnostima dovodi se u pitanje i opstanak ABA lige, ali treba sačekati na zvanične reakcije najviših funkcionera klubova iz regiona pre donošenja zaključaka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 07.05.2019
11:27

Jadna je ta ligu ako se u njoj za sve pita taj Bokan.

avatar
Monday, 06.05.2019
17:25

Ladno ce upropastiti ABA ligu koja je po meni jedna od najkvalitetnijih u Evropi posle Spanske, zato jer je neki tamo Bokan izgubio finale? U regularnom delu sezone Zvezda 2 puta dobije buducnost, onda to opet ponovi u play off-u, zatim nas Bokanovi krimosi napadnu u podgorici i on se zali da liga nije reguralna?

avatar
Аполо
Monday, 06.05.2019
17:17

Buducnost bolje da se pokrije usima sa kolikom ukupnom razlikom je deklasirana od Zvezde. Ko gubi ima pravo da se ljuti.

avatar
ViniciusJR
Monday, 06.05.2019
15:53

Jedini spas za reginalnu ligu jeste da se i jedan i drugi udalje sa rukovodecih funkcija. Umislili i jedan i drugi da je ova liga licno njihova. Postaviti na celu neke bivse kosarkase ili slicno. A ne da nam ligu vode "biznismeni", koji ne znaju ni sva kosarkaska pravila (siguran sam).

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 06.05.2019
15:41

Pitam se ko je otvorio front protiv svih ostalih time sto ima dva kluba u ligi:-D

avatar
Grb partizana 1997?
Monday, 06.05.2019
21:19

Pitam se na koju cete stranu da stanete?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 07.05.2019
18:22

Ja se ne pitam jer znam da nece ici protiv vas, ali, licno bih vas sve u paketu poslao na Antarktik Hahaha

avatar
The_Matrix
Monday, 06.05.2019
15:22

Na kraju ce fmp morati da napusti ABA ligu 100%. Neregularno je bilo sto su uopste do sada i igrali ovo takmicenje. Protiv Zvezde ne oznoje se, a protiv ostalih kao da im zivot zavisi. Zvezda je svaku sezonu pocinjala sa skorom 2-0

avatar
Wilt 100+
Monday, 06.05.2019
15:04

od 18 sezona 12 titula srpskih klubova , dva puta HRV,jednom slovenija I onaj poklon za izbore Milu od prošle godine. I Bokan treba da se pita ?? Treba da sednu lepo ljudi Zvezde, Partizana, Mege I da kažu pod kojim uslovima hoće da ostanu u ligi I tako pomognu komšijskim državama da podignu košarku na viši nivo . Smešna priča, kada je osvajao Partizan 5 titula za redom svima se bilo smučilo ...sad smeta zvezda, sutra će Mega? Kada bi vise gledali u svoje dvorište imali bi čime da se bavite.

avatar
Alexander Stonsky
Monday, 06.05.2019
14:20

Ajde konačno da neko nešto učini, nadam se da će nešto biti od ovoga.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Monday, 06.05.2019
13:24

Претходна сезона (а нарочито њено финале), били су најрегуларнији. Ова, наравно, потпуно нерегуларна. А и како оправдати Господару изостанак резултата и поред бачених милиона?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 06.05.2019
15:18

Isto kao sto ste i vi prosle godine:-D

avatar
nemam pojma
Monday, 06.05.2019
13:05

Pa ABA jedino i može da opstane bez čovića i njegovih klubova, koji će, nadam se biti diskvalifikovani.

avatar
Radovan Filipovic
Monday, 06.05.2019
13:54

Što, je li bilo ko drugi igrama na terenu pokazao da zaslužuje da bude šampion? Partizan, Budućnost? Mega koja Partizanu dođe isto što i FMP Zvezdi. Ne ulazim u to da li navijaš za Partizan, ali malo objektivnosti nije na odmet. Finale je bilo ruglo, samo po sebi, a Repeša je lajao previše, pa smo zato dočekani onako u Morači, mada je u onoj ustanovi stalno tako. Beograd ne bih komentarisao, samo je vraćeno istom merom. Pokažite na terenu da ste bolji, pa onda sedajte i bunite se svi. Sportski pozdrav

avatar
Колатерална Штета
Monday, 06.05.2019
17:44

Prva u Morači je bio odgovor na drugu u Beogradu, ali onda vi vraćate opet i to ne istom merom, duplo. Alo povređeno je 5 igrača Budućnosti. Da je bilo nekog sistema i regularnosti, otakmica se ne bi odigrala taj dan, nego dan posle, bez publike. Isto kao i u finalu kupa kada je Rakočević tako odlučio zbog nereda na tribinama...

avatar
RG VILI
Monday, 06.05.2019
16:15

Druze zalutao si. Zlo u kosarci sedi na malom kalemegdanu. Nekad se svadjao sa Duletom, sada je Dule u penziji. Sad vidis ko se opet svadja?! Bokan je i sam covek trazio primirje posle kraja prosle sezone. Zna se ko je odbio to. Mislim,da ne shvatis pogresno, rezultati su zasluzeni,bolji tim pobedio. Ali to zlo o kom pricamo ,sedi u fotelji ovogodisnjeg pobednika

avatar
ViniciusJR
Monday, 06.05.2019
15:47

Dobro receno, ali to i jeste problem. Treba pustiti na terenu da se sve pokaze...a ne zastrasivati igrace...kazem i za jednu ibza drugu stranu, da se razumijemo.

avatar
Old_school
Monday, 06.05.2019
14:49
avatar
svojnasvome
Monday, 06.05.2019
14:37

Majstore hoces da kazes da su prva dva meca protekla regularno? Izvini ali to je minimum bezobrazno tako nesto reci! Drugo lupetas za megu....vi ste 4 godine skoro bili fmp I pod njegovim generalijama nastupali......ko je to dosao Iz mege direktno u Partizan??? Da cujem prevrtaci stvarnosti, savremeni gebelsovci......ko? Novica je Nas igrac.....jaramaz doveden Iz spanije, kao I zagorac.....kod Vas bobi diretno Iz mege....a to sto su nekada bili koje veze I'ma???? Pa imate prvi vi grdilo igraca pod miskovom kontrolom....o kojoj ti objektovnosti pricas? O covicevim saopstenjima I pravlje je atmosfere rata pred svaki botan mec njegovih timova....malo je prostora nabrojati sve njegove bljuvotine. Podrska za sve skupove I klubove kako bi se ovo zlo proteralo Iz sporta