Borac pokrenuo motore!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 27.07.2020.
18:52
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Čačka se okupila kraj Morave.

Vanja Keser/ STARSPORT
Vanja Keser/ STARSPORT

Povezane vesti

Počele su pripreme u Čačku.

Borac je krenuo u svoju sezonu u ABA ligi, konačno u najvišem rangu, a vodiće ih Marko Marinović, nekada sjajni plejmejker ovog kluba, kao i mnogih drugih širom Srbije i Evrope.

"Danas počinjemo pripreme za sezonu koja je za sve nas u klubu veliki izazov. Posle 30 godina Borac se vraća na veliku scenu. Prvih sedam dana radićemo van hale, a nakon toga, ako mere države to budu dozvoljavale, polako ćemo krenuti da se spremamo u dvorani kraj Morave. Situacija je takva, moramo se prilagoditi. Doduše, kako je nama, tako je i ostalima, pa ne možemo da se žalimo"
, rekao je Marinović za klupski sajt.

Marinović je rekao da zna zašto se ranije kreću pripreme.

"Pripreme krećemo malo ranije, a mi znamo zašto to činimo. Vremena imamo sasvim dovoljno, a verujem da ćemo se dobro pripremiti. Želja nam je da budemo spremni za sve izazove u narednoj sezoni", kaže Marinović.

Igrački kadar?

"Za sada imamo osam seniorskih igrača koji bili deo tima i prošle sezone. Takođe, od prošlogodišnjih juniora ostali su Bumbić i Karapandžić, a priključili smo oba Ćurčića. Sa tih 12 igrača krećemo pripremni deo. Doduše, još uvek čekamo Miletića", rekao je Marko Marinović. 

Baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke