Borba za trofej i Evroligu - Ovo su termini utakmica!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.04.2018.
23:54
Izvor: Sportske.net

Naredne nedelje pašće odluka o osvajaču trofeja u regionalnoj ABA ligi za sezonu 2017/2018.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Finalna serija plej-ofa regionalne košarkaške lige daće nam odgovor na pitanje ko će biti šampion i kome će uz trofej i prsten pripasti jedina karta za evropsku elitu.

Crvena zvezda mt:s pridružila se Budućnosti i finalu tako da ćemo prvi put od kad postoji takmičenje u borbi za trofej gledati ova dva tima.

Serija se igra na tri dobijene utakmice što znači da ćemo gledati najviše pet mečeva, a crveno-beli će kao prvoplasirani tim ligaškog dela takmičenja imati prednost domaćeg terena.

Sigurno je samo to da nas čeka dosta uzbuđenja, počeće narednog ponedeljka u hali "Aleksandar Nikolić". Čeka se potvrda lige ali bi prvi meč finalne serije trebalo da počne u 21 čas.

Druga utakmica je na programu 24 časa kasnije. Sledi dan pauze pa treći meč u "Morači", a po potrebi još dva u Podgorici i Beogradu.

Evo i rasporeda mečeva:

9. april
Crvena zvezda mt:s - Budućnost VOLI

10. april
Crvena zvezda mt:s - Budućnost VOLI

12. april
Budućnost VOLI - Crvena zvezda mt:s

13. april *
Budućnost VOLI - Crvena zvezda mt:s

15. april *
Crvena zvezda mt:s - Budućnost VOLI

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Tuesday, 03.04.2018
09:20

Jako sam razočaran sudjenjem u polufinalnoj seriji (oba para),ne znam da li postoji neka pozadina jer ne mogu da verujem da iskusne sudije koje sude svetska,evropska prvenstva,olimpijske ige i evro-ligu ne znaju da sude i da prave takve greške slučajno. Previše je grešaka da bi se smatralo da je to stvar slobodnog sudijskog uverenja (na kraju krajeva trojica ih je i imaju mogućnost gledanje video snimka). Samo zbog gore navedenog postoji mala bojazan da postoji mogućnost da Zvezda ipak ne igra evro-ligu sledeće sezone.

avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 03.04.2018
00:39

Bilo bi dobro zbog navijača da se igra svih 5 utakmica i da Zvezda osvoji, naravno!